Moseplassen – livet i hagen
Blomster

Sort stemor ‘Springtime black’ nå utsprunget

Published on: 24. mai 2008
15 comments

sortstemorDen som venter venter. Jeg skrev om ‘Springtime black‘ tidligere og lovet oppfølging, nå har den omsider sprunget ut.
Duverden så lang tid den brukte på å åpne seg. Og når de først sprang ut fikk jeg meg en overraskelse, For den var jo ikke helt sort, eller var den, eller?

Når jeg bare fikk tenkt meg om forsto jeg. Potta har tre stemorplanter i seg, og de to som har sprunget ut er fra hver sin. Den ene har blitt temmelig sort, kun litt lilla innerst. Den andre er på sett og vis sort den og, men med lilla undertoner. De er begge fine på hver sin måte, men det er nå rart med den sorteste da 😉 Den sorte var ikke så lett å ta bilde av, men den er virkelig flott!

My black viola has finaly opend its flowers, to my suprise some flowers were really black, others were not. The reason is that there are several plants in the pot, the plants are grown from seeds, and it is not unusual to get som variationes.

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits