Moseplassen – livet i hagen
Småprat

Hageblogg i ett halvt år og 200 poster :)

Published on: 17. juli 2008
14 comments

I dag er hagebloggen min ett halvt år, og, dette er post nr 200.   Hipp-Hurra!
For litt over ett halvt år siden, like etter at vi flyttet inn her på Moseplassen, begynte jeg å tenke på om jeg skulle ha en hageblogg. Ikke visste jeg helt hva jeg skulle fylle den med midt på vinteren, og ikke ante jeg hvem som skulle komme til å lese den, men pytt!
Hagebloggen ble til fordi jeg hadde lyst til å vise frem litt fra hagedagen min, dele gleder og frustrasjoner, og kansje av og til gi bort litt kunnskap til noen andre. Moseplassen var min første blogg, så jeg var ekstremt nyskjerrig på om dette var noe jeg skulle like å holde på med.
– og gjett om det var!

Det å lage en liten post hver dag er ingen stor jobb, men når jeg engang skrev ut en måned med poster til min mor som ikke har internett så ble jeg i grunnen litt overrasket. Hadde jeg laget alt det? Nå har jeg ofte bloggen i bakhodet, og prøver å dokumentere det jeg ser slik at jeg kan vise det til dere. Ikke så rent skjeldent så fører det til at jeg selv opplever mer, i seg selv en god grunn til å fortsette :)

Etter ett halvt år med hageblogg ser jeg at det er uendelig mye jeg kan skrive om, bloggtørke er ikke ett problem 😉
Nettopp på grunn av dette hadde det vært morsomt å høre hva dere lesere kunne tenke dere å lese om.
* Er det noe du savner? 
* Ønsker du å lese mer om noe, eller mindre om noe?
* Kom med helt konkrete forlag til tema om du har det.

Bruk kommentarfeltet og kom med innspill! (Kommentarfeltet er åpen for alle og jeg tar nå av den ekle tegn-tingen så det skulle være superenkelt å legge igjenn en beskjed)
Takk til alle dere lesere for at dere forsetter å komme tilbake og tilbake, jeg er meget glad og ikke så rent overrasket over at så mange synes mine skriblerier er intressange. 
Today I have been blogging for half a year, and this is my blogpost number 200 :) I really love blogging, and want to take this time to thank all you readers for your interest in my scribblings.
Tags: Småprat
Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits