Moseplassen – livet i hagen
Konkurranser

Diskusjon om neste konkurranse

Published on: 27. januar 2009
7 comments

Jepp, februar sniker seg sakte innpå, og med den ny konkurranse her på Moseplassen 😉

Tre mulige konkurransetema for februar:

I god demokratisk dikataturånd har jeg satt opp en liten avstemning over tre mulige konkurransetema, jeg lar meg også påvirke av kommentarfelt 😉

* Vinterfint i hagen. Fine/ intressange/ vakre busker, trær, og planter i vinterhagen (bildet må være tatt i januar eller februar)
* Innendørsplanter, altså potteplanter som du hygger deg med nå.
* Sommerminner og sommerforventninger. Planter du minnes eller gleder deg til å se i hagesesongen (våren er også inkludert), husk, du får kun bruke egne bilder.

Så var det selve stemmingen da, jeg har lyst til å vri litt på det denne gangen, og tenkte det var kjekt å få avklart hva dere lesere synes om å gjøre det slik, tidligere uttalelser på dette blir også vektet:
* Du kan om du vil stemme på flere enn en kandidat, antallet vil avhenge av antall påmeldte kandidater, men feks 3 stemmer om det er 30 kandidater, (men kun en stemme pr kandidat)
* Du kan ikke endre stemmen din, når du har stemt så har du stemt.
* Skjult avstemning

Også har jeg ett siste pungt jeg er usikker på. Skal vi ha finalerunde med avstemning?

Dersom vi skal ha finalerunde så blir den satt opp for de to siste dagene av stemmeperioden. Stemmer fra forrige runde vil ikke telle videre. Det blir de 5-8 kandidatene med høyest plassering som går videre, og de presenteres da på nytt i en konsentrert form. Med andre ord slik som finalerunden i januar med unntak av at vi denne gangen avklarer det før konkurransen starter.

Disse avstemningene kommer til å gå frem til lørdag. Søndag lyser jeg ut februarkonkurransen :)
Si gjerne din mening om de ulike spørsmålene i kommentarfeltet, konkurransen er til for dere, og formes av dere. Selv om jeg nok er å anse som diktator, så vil jeg gjerne være en informert diktator 😉

This post is about how we shoud organice the monthly competion. Im truly sorry, but I dont feel up to translating it all.

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits