Diskusjon om neste konkurranse

Jepp, februar sniker seg sakte innpå, og med den ny konkurranse her på Moseplassen ;)

Tre mulige konkurransetema for februar:

I god demokratisk dikataturånd har jeg satt opp en liten avstemning over tre mulige konkurransetema, jeg lar meg også påvirke av kommentarfelt ;)

* Vinterfint i hagen. Fine/ intressange/ vakre busker, trær, og planter i vinterhagen (bildet må være tatt i januar eller februar)
* Innendørsplanter, altså potteplanter som du hygger deg med nå.
* Sommerminner og sommerforventninger. Planter du minnes eller gleder deg til å se i hagesesongen (våren er også inkludert), husk, du får kun bruke egne bilder.

Så var det selve stemmingen da, jeg har lyst til å vri litt på det denne gangen, og tenkte det var kjekt å få avklart hva dere lesere synes om å gjøre det slik, tidligere uttalelser på dette blir også vektet:
* Du kan om du vil stemme på flere enn en kandidat, antallet vil avhenge av antall påmeldte kandidater, men feks 3 stemmer om det er 30 kandidater, (men kun en stemme pr kandidat)
* Du kan ikke endre stemmen din, når du har stemt så har du stemt.
* Skjult avstemning

Også har jeg ett siste pungt jeg er usikker på. Skal vi ha finalerunde med avstemning?

Dersom vi skal ha finalerunde så blir den satt opp for de to siste dagene av stemmeperioden. Stemmer fra forrige runde vil ikke telle videre. Det blir de 5-8 kandidatene med høyest plassering som går videre, og de presenteres da på nytt i en konsentrert form. Med andre ord slik som finalerunden i januar med unntak av at vi denne gangen avklarer det før konkurransen starter.

Disse avstemningene kommer til å gå frem til lørdag. Søndag lyser jeg ut februarkonkurransen :)
Si gjerne din mening om de ulike spørsmålene i kommentarfeltet, konkurransen er til for dere, og formes av dere. Selv om jeg nok er å anse som diktator, så vil jeg gjerne være en informert diktator ;)

This post is about how we shoud organice the monthly competion. Im truly sorry, but I dont feel up to translating it all.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 Comments

 1. Jeg synes det er mer enn nok vinterhage og inneplanter rundt meg. Jeg vil mimre om sommeren:-)

  Jeg synes ikke noe særlig om skjult avstemning, synes det er greit å se hvordan de forskjellige ligger an uten at det påvirker hvordan jeg stemmer…..

 2. Ja! Jeg er helt enig med Ellea! Men jeg har nå gjort min borgerplikt og stemt. Spennende.

 3. Lisemoren

  Jeg syns det er spennende med sjult avstemming. Supert at det nå stod takk for at du stemte, for da vet jeg at stemmen min ble registrert. Kavet litt med dette sist.

  Syns sommermimring er mye bedre nå. Regner med å bli inspirert, og da er det ennå tid til å så, så det er like greit med sommerbilder. Vinteren er jeg lei av.

  Gleder meg til å se hva det blir til, for jeg er med uansett.

  Supert at du lager disse konkurransene : )

 4. Sommermimring, så absolutt. Jeg greier ikke å se noe fint med vinteren lenger.
  Skjult avstemning er helt greit, men når det gjelder finalerunde så synes jeg at fra 10 deltakere og oppover, gjør det vanskelig å finne ut hvem man skal stemme på. Under 10, kan det vel ikke være nødvendig.

 5. Anne på Moseplassen

  Takk for innspill Ellea, Miamaria, Sigrid og Lisemoren, det med skjult avstemning er vel ikke noe som er diskutert egentlig, fint å få innspill på det.

  Og takk til alle dere som stemmer, skal bli spennende å se hva som blir februartemaet, det er temmelig jevnt mellom to av de!

 6. You have received the votes from the jury on Sotra. ;)

 7. Så har jeg og gitt min stemme.
  Er spent på resultatet:)