Hageprogram på TV, den ultimate oversikten

hagetv knapp

Klikk for å komme til hage på tv oversiktens nye side

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 Comments

 1. Min Verden Hanne

  Takk og takk for oversikten. Ikke det, jeg har jo ikke SVT – men hadde jeg hatt det…. Ha en fin tirsdag. H.

 2. Samme her, jeg har ikke SVT. Jeg skulle gjerne sett at det var flere hageprogrammer på norskeTV kanaler.
  Det er litt rart at det ikke er det synes jeg – så mange hageinteresserte mennesker som finnes i dette land.
  De kunne med fordel kuttet litt i fotballsendingene og heller laget noe bra hagestoff! Det er nå min mening i allefall!

 3. Anne på Moseplassen

  vel, jeg har jo ikke SVT jeg heller, skulle gjerne hatt det men det er ikke å få via canal digital parabol…

  Men, somsagt de danske er jo å finne på nett-tv (og har dessuten gått tidligere), de engelske er det jo værre med. Håper det kommer noe mer på det norske programmet snart da, også håper jeg bbc tar til vettet og begynner å sende hage på lifestyle.

 4. Tuuuusen takk!
  Jeg har SVT!

 5. Anne på Moseplassen

  oioioi, nå skjer det ting på moseplassen altså! :D
  For litt siden fant jeg spirer av den røde månedsjordbæra, så hadde jeg begge svarttrosthannene her samtidig (de pleier å sloss så jeg ikke får de på en gang), også kom akkurat Gro i fra Gros hage innom med spader og greip jeg har bestilt, og de er driiitlekre!!! :D

  Jeg er superfornøyd med dagen så langt altså :D

 6. Tusen tkk for at deler resultatene av haveprogramletingen din med oss :-))))

  Jeg som har svensk TV bør jo være oppe i natt…

  Var i Lier i dag: svarte pottter 7,5×7,5 og hvite merkepinner venter på deg.

 7. Harryford

  Kjekt for meg meg, for jeg leser programoversikten 10 ganger for å lete er noe å se på, og finner det ikke, – før jeg slår på Tven og der er programmet jeg overså – nesten slutt!!!

  Skal så månedsjorbær i morra! Tror jeg har vært uten noen år nå, men det var en slager når ungene var mindre! De “nesten” røde, var så gode atte! ;-)

 8. Å!! Du er ein knupp! Tusen takk for at du held oversikta for
  oss :-)

 9. Du verden Anne, her er det service må jeg si! Jeg ser det er synd jeg ikke har svensk tv, for uten den blir det litt for semmert etter min smak!

  Enig i at nrk burde sende flere hageprogrammer!

 10. Anne på Moseplassen

  Tuuuuuuuusen takk maria :D

  Hyggelig med alle de fine tilbakemeldingene, tusen takk for gode ord :)

 11. Anne på Moseplassen

  Da har jeg oppdatert listene litt etter at jeg fant ut at BBC-lifestyle har begynt å sende James Martin igjenn. Den går også sånn i sekstia om morran, men jeg gadd ikke utvide tabellen for å få med det gitt.. ;)

 12. Så bra med den oversikten! Kommer til å bruke den flittig!! Har heller ikke svt, veldig synd, for der er det ofte mye fint å sjå!
  Som sagt, takk for dette fine initiativet fra deg!
  Ha en fin dag, hilsen Tove.

 13. Hei! Så faktisk programmet “James Martin digs deep” her om dagen. Syns det var kjempebra, nettopp fordi har ikke hadde så mye peiling. ;) Fint å se likesinnede, og kanskje man kan lære av hans feil; sånn som da han sådde basillikum, og vannet mestparten av frøene ut i avløpet. Da lo jeg godt, for jeg kunne tenkes å gjøre akkurat samme feil. ;)
  Ha en fortsatt fin helg! :)