Frøken Løk 2009 – konkurranseutlysning

frk-loek

Løkblomstene er noe av det som virkelig gjør vårhagen unik. Det starter med snøklokker og krokus, også følger de på den ene vakrere enn den andre. Det er alltid stas å se løkspirene presse seg vei frem gjennom jord og snø, og de fargefriske blomstene bringer håp og glede :)

Jeg kjører hver måned en åpen konkurranse her på moseplassen, og denne månedens tema er løk, så ut i hagen din eller i nabolagsparken og finn din favoritt og meld henne på konkurransen, kanskje hun vinner og kan kåres Frøken Løk! Jeg regner med at det blir mest blomstrene vårløker, men løk er løk, så om du ønsker å vise frem liljer eller matløk mf så må du gjerne det. Det trenger heller ikke vært blomster, blader eller løkskjell mm er også hjertlig velkommen. 

Hvordan delta:
* Ta eller finn frem et bilde av kandidaten (kun dine/familiens bilder)
* Gi kandidaten et personlig navn, som ikke er identisk med norsk eller botanisk navn, (men inkluder helst det ekte navnet i presentasjonen). Det er flere grunner til at jeg ønsker unikt navn, den viktigste er at det ofte kommer flere planter av samme sort, og da er det ikke noe særlig at en av de heter planteslaget. Se tidligre konkurranser for ideer.
* Skriv en beskrivelse. Beskrivelsen kan være så kort eller lang du ønsker. Du kan beskrive planten, hvorfor du liker den, eller fortelle en anektote, eller noe helt annet, helt opp til deg.
* Post det hele på egen blogg, eller om du ikke har blogg send til meg over e-post. Det er fint om du i din presentasjon lenker til denne bloggen slik at dine leser kan følge med videre, og kanskje blir også de inspirer til å delta :) Om du vil kan du gjerne bruke knappen/illustrasjonen som hører til konkurransen.
* Skriv en kommentar i denne posten om at du har presentert deltager, dette er viktig og må gjøres uansett hvordan du sender inn bidrag!
* Vinner kåres ved avstemning, det er ingen premier utover heder og ære.

Påmeldingen er åpen frem til og med fredag 15 mai.
Se samlepost for ytterligere detaljer og konkurranseregler. Der finner du også tidligere konkurranser om du lyster innspirasjon :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 Comments

 1. Bloggposten er ført over fra gamle adressen på blogspot, og jeg fikk ikke med kommentarene. Men her er de påmeldte så langt:

  som dagene går
  Vilniss
  Lins blogg
  Junis hage
  Sigrids Hadelandshage
  Turbolotte
  Hobbygåsa
  Twins hage

 2. Hei!
  Mitt bidrag i til frøken løk 2009 er lagt ut!

  Jorunn

 3. flott jorunn :) nydelig frøken.

 4. Hei, hei!

  Her er mitt bidrag i konkurransen: Frøken Krøll

 5. […] ser dere min deltager til konkurransen Frøken Tulipan. Les mer om konkurransen her, det er åpent for alle å delta :DHvordan ser din favorittløkplante […]

 6. Frøken Lilly er mitt bidrag.

  http://megselvhanne.blogspot.com/2009/05/missekandidat-frken-lilly.html

  Jeg fikk ikke lagt til hyperlink – så da må det bli slik :) Bra konkurranse! God helg Anne. H.

 7. funker fint slik også :) Flinke bloggen min som skjønner slikt av seg selv *knis*
  (om man vil så kan man lage pen lenke, men det funker altså å bare lime inn adressen).

  Og velkommen med i konkurransen til frøknene Lilly og Krøll!

 8. Frøken Lilly er mitt bidrag.

  http://megselvhanne.blogspot.c

  Jeg fikk ikke lagt til hyperlink – så da må det bli slik :) Bra konkurranse! God helg Anne. H.

 9. nefertiti

  http://nefertiti-nefertitisgjo

  Jeg er med denne gangen også :-)

 10. Da en min frøken klar! Gjorde den klar i går kveld, så da var det bare å legge den inn i dag:) Nå baker jeg brød og skal pakke for hyttetur til helga. Ønsker deg en fin helg, Amme.

  :))

 11. Anne skulle det da stå. Stressa jeg nei?? Og ble nettadressen og feil? Kommer den til fotobloggen og ikke hagebloggen? Retter du kanskje opp, for nå skjønte jeg ikke helt…Syns så tydelig det står kathinehagen, men men…

  Hm…

 12. He..Det gikk jo bra:))

 13. Nydelig frøken Kathrine, også tror jeg du trenger noe avstressende på morran jeg, en tur i hagen kanskje?

  Flott at du er med nefertiti :)

 14. He…Pakkedag her sjø:) Og så måtte jeg finne igjen huset(rommene)så ikke kattepasseren får sjokk når hun slipper ut og inn katten.

  Puhh…Skal slappe heeeelt av på hytta om noen timer ja.

  :))

 15. Jeg har lyst til å melde på Frøken Vårklokke fra bloggen Marianns verden.

 16. Frøken Katherine vil gjerne melde seg på i siste liten! :-)

 17. Melder på Frøken Fortryllende i siste minutt! :o)

 18. Flott Inger Karin, Mariann og Tone,

  og til dere andre, jeg tar i mot påmeldinger frem til og med i natt, så frem til kl 0900 i morgen altså.

  Presentasjonen kommer litt utpå dagen i morra, det blir som alltid masse variert :)

 19. Plutselig stod hun der, kandidaten min til Frøken Løk ;-)

 20. Hei Anne! Eg er som ALLTID ute i siste liten… Men no er innlegget mitt med Fr.Tigerlilje lagt ut, med link hit til deg :) Eg har og fått somla meg til å legge ny kobling på blogglista mi.. Triveligt her inne på nyebloggen din også!! So herlig dekor i hjørnene! Vakkert! God 17.mai litt på forskudd frå IngridMarie

 21. Nydelige frøkner Villrose og Ingrid Marie :)

 22. og da har jeg satt strek for påmelding, presentasjonene kommer litt utpå dagen :)

 23. […] løkplanter som hedres, og jeg håper alle de ulike kandidatene kan innspirere dere alle :) Selve konkurranseutlysningen finner du her, og tidligere konkurranser finner du her. Det er dere lesere som stemmer frem vinner, […]