Solbukett

solbukettDagen i dag startet ut vanvittig sur og kald, og jeg var glad panelovnen hadde stått litt på på stua i natt.
Så ble det jommen sol gitt, og jeg klippet av de blomstene som ikke lot seg berge etter nattens vind og regnkalas. Det ble plompet oppi en vase, med planer om å gjøre noe ordentlig ut av det senere. Men så oppdaget jeg at det hadde jo sinn sjarme slik det var, vips, et stykk solbukett 🙂

Nå er det fremdeles sol, men det stopper da slettes ikke himmelen fra å slippe sin daglige dose med regn, solregn er nå i grunnen fint, så det gjør ikke så mye 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

20 KOMMENTARER

  1. En perfekt bukket du kan glede deg over i mange dager.
    Tror jeg skal være litt raus å ta med saks og hente inn en solbukett jeg også:D)

  2. Dette var solfarger ja, skulle bare ønske de fantes på flere steder enn i buketten din, her på himmelen f.eks. Jeg har ikke fått med meg så mye herfra i det siste, men ser du etterlyste farger i et tidligere innlegg og det skulle jeg gjerne vært med på. Farger er en nødvendighet og et must, hvordan ville verden sett ut uten fargene? Jeg har ingen absolutte favoritter, bare glad for at vi har dem. Om vinteren savner jeg dem dypt og inderlig.
    Fortsett å nyt hagen og fargene. Den mørke kornblomsten var lekker!

  3. Så flott bukett:) koselig med blomster fra egen hage.. Flere som har hatt på varmovnen ser jeg,, trodde det var bare meg som var litt ‘gal’

    *smiler*

  4. Vakker vakker Anne, og det skydekket ditt ser jo ikke så aller værst ut :-)) her øspøser det ned, nå når vi atpåtil har stor msuikk festival i nærheten.
    Deltakere i telt og masse tilreisende. Kazers skulle på senen ikveld, men jeg holder meg hjemme ja, så surt og så vått da gitt, og på den festvalplassen sikkert sørpete til tusen.

    Har håp for morgendagen jeg da, legger min lit til mr Gislefoss, gor meg aldri over.

    Varm klem fra en navnesøster.

  5. Kjempesøt bukett, og absolutt sjarmerende som den er 🙂
    Det er det gode med uvær, en kan plukke inn med god samvittighet! Jeg pleier egentlig like å plukke inn, men jeg har en fersk hage der det er få og små planter enda, så merker jeg er litt mer gjerrig med plukkingen enn jeg har vært. Men nå i disse uværsdager er det jo bare å forsyne seg 🙂

    Hilsen Margrethe

  6. Herlig farger i disse så grå dagene. I morgen kommer solen…..tror jeg. Da skal jeg gå ut å rydde opp i alt som har blåst over ende!!!

  7. Gladbukett! Og i dag har sola vist sitt blide åsyn igjen her ved Chateau Mørjefjorden, heldigvis, sjøl om sjøfuglene ved Langesund nok ikke er så opptatt av den i dag, men derimot sliter mer med oljesøl… Uff a meg…. Nei, det ble et tankespinn – flotte blomster var det jeg ville kommentere! 🙂 Vi nyter de siste rester av sommerplanter og gleder oss over hvor lenge de holder stand! 🙂

  8. Solbuketten din gikk rett i hjertet på meg. Nydelige farver, vakkert komponert og sååå tiltrengt etter 1 måneds omtrent sammenhengende regn. Men i dag skinner solen fra skyfri himmel og det er atter sommer, måtte den vare til langt ut i september 🙂

  9. Ja her er det også sol i dag, og meldt opphold i morra! Og mot neste helg stiger tempraturene, så det ser lovende ut (selvom det også er meldt de obligatoriske lureregnbygene, altså slike som man ikke blir våt av bare sur av).

    Det rare med denne regnperioden er at jeg har hatt regn hver dag, men alikevell måttet vanne enkelte av pottene.. det har rett og slett ikke regna nok!

    rart og fint å høre at dere likte den strålende solbuketten, den er jo ikke akkurat floriststandard. Den er finere i dag faktisk, for nå ligger de gule georginene mer utover og den ser mer komponert ut. Jeg liker forresten de gule georginene skikkelig godt, de er så lave og glade!

  10. Dandere buketter kan jeg i allefall ingenting om:o)) synes denne var vakker!!!

    Men hvor i huleste kommer alt dette vannet fra??? Her opplever vi lokal regnskur, det regner på gårdsplassen men ikke i hagen.. og SÅ stort hus har vi da ikke!!!

    Jeg regner med strømsprisen blir rekordlave i Norge etter denne sommeren.. de kan i allefall ikke si at de mangler vann!!!!

    Ha en deilig dag.. uansett vær

  11. Dandere buketter kan jeg i allefall ingenting om:o)) synes denne var vakker!!!

    Men hvor i huleste kommer alt dette vannet fra??? Her opplever vi lokal regnskur, det regner på gårdsplassen men ikke i hagen.. og SÅ stort hus har vi da ikke!!!

    Jeg regner med strømsprisen blir rekordlave i Norge etter denne sommeren.. de kan i allefall ikke si at de mangler vann!!!!

    Ha en deilig dag.. uansett vær

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her