Spretten Søndag – nuttelig!

nuttelig


ooooooo :D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments

 1. Neida, fremdeles arkivfoto…
  Men nå har jeg oppdaget at den katten vi har tatt oss av i snart to mnd fordi jeg trodde var hjemløs faktisk har et hjem (og katten er dessuten beryktet i nabolaget for å være en utspekulert bølle). Så nå har jeg begynt å jage katten med vannslangen, og håper det skal øke statusen til foringsplassen ;)

 2. Ja det får vi inderlig håpe! Tenk så hyggelig å få ekornfamilien tilbake:-) Nusselig sak det der:-))

 3. Ja katter er allrighte dyr, bare de ikke holder til i min hage :-) Nydelig er den lille tassen!

 4. Hellandussen, så skjønn!

 5. Veldig nuttelig, ja! ;)))
  En herlig sjarmør, rett og slett. :)

 6. Så skjønn den er! Nesten som jeg kan stryke den.. Og det skinner av den vkre pelsen.. Nydelig!! :)

 7. Nusseleg og skjønn ja :)