Spretten Søndag – nuttelig!

nuttelig


ooooooo :D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 Comments

  Neida, fremdeles arkivfoto…
  Men nå har jeg oppdaget at den katten vi har tatt oss av i snart to mnd fordi jeg trodde var hjemløs faktisk har et hjem (og katten er dessuten beryktet i nabolaget for å være en utspekulert bølle). Så nå har jeg begynt å jage katten med vannslangen, og håper det skal øke statusen til foringsplassen ;)

  Neida, fremdeles arkivfoto…
  Men nå har jeg oppdaget at den katten vi har tatt oss av i snart to mnd fordi jeg trodde var hjemløs faktisk har et hjem (og katten er dessuten beryktet i nabolaget for å være en utspekulert bølle). Så nå har jeg begynt å jage katten med vannslangen, og håper det skal øke statusen til foringsplassen ;)

  Neida, fremdeles arkivfoto…
  Men nå har jeg oppdaget at den katten vi har tatt oss av i snart to mnd fordi jeg trodde var hjemløs faktisk har et hjem (og katten er dessuten beryktet i nabolaget for å være en utspekulert bølle). Så nå har jeg begynt å jage katten med vannslangen, og håper det skal øke statusen til foringsplassen ;)

  Ja det får vi inderlig håpe! Tenk så hyggelig å få ekornfamilien tilbake:-) Nusselig sak det der:-))

  Ja katter er allrighte dyr, bare de ikke holder til i min hage :-) Nydelig er den lille tassen!

  Hellandussen, så skjønn!

  Ja det får vi inderlig håpe! Tenk så hyggelig å få ekornfamilien tilbake:-) Nusselig sak det der:-))

  Ja det får vi inderlig håpe! Tenk så hyggelig å få ekornfamilien tilbake:-) Nusselig sak det der:-))

  Hobbygåsa

  Ja katter er allrighte dyr, bare de ikke holder til i min hage :-) Nydelig er den lille tassen!

  Hobbygåsa

  Ja katter er allrighte dyr, bare de ikke holder til i min hage :-) Nydelig er den lille tassen!

  hannebeate

  Hellandussen, så skjønn!

  hannebeate

  Hellandussen, så skjønn!

  Veldig nuttelig, ja! ;)))
  En herlig sjarmør, rett og slett. :)

  Veldig nuttelig, ja! ;)))
  En herlig sjarmør, rett og slett. :)

  Veldig nuttelig, ja! ;)))
  En herlig sjarmør, rett og slett. :)

  Så skjønn den er! Nesten som jeg kan stryke den.. Og det skinner av den vkre pelsen.. Nydelig!! :)

  Nusseleg og skjønn ja :)

  Så skjønn den er! Nesten som jeg kan stryke den.. Og det skinner av den vkre pelsen.. Nydelig!! :)

  Så skjønn den er! Nesten som jeg kan stryke den.. Og det skinner av den vkre pelsen.. Nydelig!! :)

  Nusseleg og skjønn ja :)

  Nusseleg og skjønn ja :)