Moseplassen – livet i hagen
ekorn

Spretten Søndag – nuttelig!

Published on: September 20, 2009 at: 14:27
24 comments

nuttelig
ooooooo :D

Tags: ekornunger
Share

Comments (24)

 1. Neida, fremdeles arkivfoto…
  Men nå har jeg oppdaget at den katten vi har tatt oss av i snart to mnd fordi jeg trodde var hjemløs faktisk har et hjem (og katten er dessuten beryktet i nabolaget for å være en utspekulert bølle). Så nå har jeg begynt å jage katten med vannslangen, og håper det skal øke statusen til foringsplassen ;)

 2. Neida, fremdeles arkivfoto…
  Men nå har jeg oppdaget at den katten vi har tatt oss av i snart to mnd fordi jeg trodde var hjemløs faktisk har et hjem (og katten er dessuten beryktet i nabolaget for å være en utspekulert bølle). Så nå har jeg begynt å jage katten med vannslangen, og håper det skal øke statusen til foringsplassen ;)

 3. Neida, fremdeles arkivfoto…
  Men nå har jeg oppdaget at den katten vi har tatt oss av i snart to mnd fordi jeg trodde var hjemløs faktisk har et hjem (og katten er dessuten beryktet i nabolaget for å være en utspekulert bølle). Så nå har jeg begynt å jage katten med vannslangen, og håper det skal øke statusen til foringsplassen ;)

 4. Ja det får vi inderlig håpe! Tenk så hyggelig å få ekornfamilien tilbake:-) Nusselig sak det der:-))

 5. Ja katter er allrighte dyr, bare de ikke holder til i min hage :-) Nydelig er den lille tassen!

 6. Hellandussen, så skjønn!

 7. Ja det får vi inderlig håpe! Tenk så hyggelig å få ekornfamilien tilbake:-) Nusselig sak det der:-))

 8. Ja det får vi inderlig håpe! Tenk så hyggelig å få ekornfamilien tilbake:-) Nusselig sak det der:-))

 9. Hobbygåsa

  Ja katter er allrighte dyr, bare de ikke holder til i min hage :-) Nydelig er den lille tassen!

 10. Hobbygåsa

  Ja katter er allrighte dyr, bare de ikke holder til i min hage :-) Nydelig er den lille tassen!

 11. hannebeate

  Hellandussen, så skjønn!

 12. hannebeate

  Hellandussen, så skjønn!

 13. Veldig nuttelig, ja! ;)))
  En herlig sjarmør, rett og slett. :)

 14. Veldig nuttelig, ja! ;)))
  En herlig sjarmør, rett og slett. :)

 15. Veldig nuttelig, ja! ;)))
  En herlig sjarmør, rett og slett. :)

 16. Så skjønn den er! Nesten som jeg kan stryke den.. Og det skinner av den vkre pelsen.. Nydelig!! :)

 17. Nusseleg og skjønn ja :)

 18. Så skjønn den er! Nesten som jeg kan stryke den.. Og det skinner av den vkre pelsen.. Nydelig!! :)

 19. Så skjønn den er! Nesten som jeg kan stryke den.. Og det skinner av den vkre pelsen.. Nydelig!! :)

 20. Nusseleg og skjønn ja :)

 21. Nusseleg og skjønn ja :)

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


fuglefryd-fuglebok

Få en kvitrende hage!