Moseplassen – livet i hagen
Hagen

Stripete fargefest på himmelen

Published on: October 26, 2009 at: 19:26
85 comments

solnedgang-stripe-fargefest
Høsten besøkte himmelen i forrige uke, jeg blir helt stum av slik utsikt som dette!

Tags: Himmel
Share

Comments (85)

 1. Eg fekk den her hos meg på dette bildet: http://altgodt.wordpress.com/2009/01/31/noko-av-det-vakraste-ii/

  Du ser det er same himmelen. ;-)

 2. Man kan bli helt måløs av hvor vakker himmelen kan være!
  Kjørte fra Sverige og hjem igår, var vitne til høstens fascinerende himmel på kveldstid!:)
  Jeg som passasjer kunne nyte den i fulle drag!

 3. Man kan bli helt måløs av hvor vakker himmelen kan være!
  Kjørte fra Sverige og hjem igår, var vitne til høstens fascinerende himmel på kveldstid!:)
  Jeg som passasjer kunne nyte den i fulle drag!

 4. Så vakkert ❤
  Men jeg syns synet av ekorn som spiser/leker i trærne er mye vakrere å se på, og de bildene du har tatt. Kjempefine ❤ du har jo en utrolig delikat og vakker blogg.

  Tusen takk for god hjelp.
  Klem fra Anita

 5. Så vakkert ❤
  Men jeg syns synet av ekorn som spiser/leker i trærne er mye vakrere å se på, og de bildene du har tatt. Kjempefine ❤ du har jo en utrolig delikat og vakker blogg.

  Tusen takk for god hjelp.
  Klem fra Anita

 6. Eg fekk den her hos meg på dette bildet: http://altgodt.wordpress.com/2

  Du ser det er same himmelen. ;-)

 7. Eg fekk den her hos meg på dette bildet: http://altgodt.wordpress.com/2

  Du ser det er same himmelen. ;-)

 8. Sorr, feil lenke! Det skulle vere denne: http://altgodt.wordpress.com/2

 9. Sorr, feil lenke! Det skulle vere denne: http://altgodt.wordpress.com/2

 10. ~SerendipityCat~

  Veldig vakkert!!

 11. ~SerendipityCat~

  Veldig vakkert!!

 12. Det finnes nesten ikke ord for sånne spesielle og flotte solnedganger! Forhekset blir en, og målløs! Flott da å kunne forevige det!

 13. Hmm, la visst inn feil hjemmesiden min!

 14. :) Så kjekt at bildet slo ann ;)

  Så artig med lenke Gunda! Der var jo den samme solnedgangen fra en ny vinkel :D Så da er den sett både fra øst, nord og vestsiden av fjorden!

 15. Herlighet for noen flotte bilder!! Når jeg er inne hos deg tenker jeg alltid at jeg må skaffe meg et nytt kamera..Det himmelbildet var suverent og burde vært sendt inn til en fotokonkurranse! Vinnersjansene burde være gode! :)
  Men alle mest forelsket ble jeg i ekornungen og ekornmoren! Jeg blir helt stum av misunnelse over at du kommer så tett innpå disse skjønne skapningene!
  Vi har noen eksemplarer utenfor huset her men de er så lynkjappe at jeg ikke rekker å få sett så mye og aller minst få tatt bilder!
  Ha en fortsatt fin tirsdagskveld! Klemmer fra Kardemomme :))

 16. krepsemor

  Det finnes nesten ikke ord for sånne spesielle og flotte solnedganger! Forhekset blir en, og målløs! Flott da å kunne forevige det!

 17. krepsemor

  Det finnes nesten ikke ord for sånne spesielle og flotte solnedganger! Forhekset blir en, og målløs! Flott da å kunne forevige det!

 18. krepsemor

  Hmm, la visst inn feil hjemmesiden min!

 19. krepsemor

  Hmm, la visst inn feil hjemmesiden min!

 20. :) Så kjekt at bildet slo ann ;)

  Så artig med lenke Gunda! Der var jo den samme solnedgangen fra en ny vinkel :D Så da er den sett både fra øst, nord og vestsiden av fjorden!

 21. :) Så kjekt at bildet slo ann ;)

  Så artig med lenke Gunda! Der var jo den samme solnedgangen fra en ny vinkel :D Så da er den sett både fra øst, nord og vestsiden av fjorden!

 22. Kardemomme

  Herlighet for noen flotte bilder!! Når jeg er inne hos deg tenker jeg alltid at jeg må skaffe meg et nytt kamera..Det himmelbildet var suverent og burde vært sendt inn til en fotokonkurranse! Vinnersjansene burde være gode! :)
  Men alle mest forelsket ble jeg i ekornungen og ekornmoren! Jeg blir helt stum av misunnelse over at du kommer så tett innpå disse skjønne skapningene!
  Vi har noen eksemplarer utenfor huset her men de er så lynkjappe at jeg ikke rekker å få sett så mye og aller minst få tatt bilder!
  Ha en fortsatt fin tirsdagskveld! Klemmer fra Kardemomme :))

 23. Kardemomme

  Herlighet for noen flotte bilder!! Når jeg er inne hos deg tenker jeg alltid at jeg må skaffe meg et nytt kamera..Det himmelbildet var suverent og burde vært sendt inn til en fotokonkurranse! Vinnersjansene burde være gode! :)
  Men alle mest forelsket ble jeg i ekornungen og ekornmoren! Jeg blir helt stum av misunnelse over at du kommer så tett innpå disse skjønne skapningene!
  Vi har noen eksemplarer utenfor huset her men de er så lynkjappe at jeg ikke rekker å få sett så mye og aller minst få tatt bilder!
  Ha en fortsatt fin tirsdagskveld! Klemmer fra Kardemomme :))

 24. Æsj, så provinsielt!, om jeg skal si det med Oscar Wildes ord. Hør hva han skriver om solnedganger i boken “The Decay of Lying” (Lyvekunstens forfall):

  “Ingen oppriktig kultiverte snakker for eksempel i dag om solnedgangens skjønnhet. Solnedganger er fullstendig avlegs. De tilhører tiden da Turner var siste skrik i kunsten. Det er et utpreget tegn på en provinsiell holdning å beundre dem.”

  Jeg trives best på landet, ute i provinsen, og i så måte har han kanskje rett. Jeg nyter vakre solnedganger, og denne du har fanget var riktig lekker.

 25. phalloides

  Æsj, så provinsielt!, om jeg skal si det med Oscar Wildes ord. Hør hva han skriver om solnedganger i boken “The Decay of Lying” (Lyvekunstens forfall):

  “Ingen oppriktig kultiverte snakker for eksempel i dag om solnedgangens skjønnhet. Solnedganger er fullstendig avlegs. De tilhører tiden da Turner var siste skrik i kunsten. Det er et utpreget tegn på en provinsiell holdning å beundre dem.”

  Jeg trives best på landet, ute i provinsen, og i så måte har han kanskje rett. Jeg nyter vakre solnedganger, og denne du har fanget var riktig lekker.

 26. phalloides

  Æsj, så provinsielt!, om jeg skal si det med Oscar Wildes ord. Hør hva han skriver om solnedganger i boken “The Decay of Lying” (Lyvekunstens forfall):

  “Ingen oppriktig kultiverte snakker for eksempel i dag om solnedgangens skjønnhet. Solnedganger er fullstendig avlegs. De tilhører tiden da Turner var siste skrik i kunsten. Det er et utpreget tegn på en provinsiell holdning å beundre dem.”

  Jeg trives best på landet, ute i provinsen, og i så måte har han kanskje rett. Jeg nyter vakre solnedganger, og denne du har fanget var riktig lekker.

 27. Kardemomme, det hjelper såklart med godt kamera, men det er utrolig hva et enkelt kompaktkamera kan få til også! Det er nå mest en vilje til å ta mange bilder og kaste de fleste som gjør at jeg får godt resultat da ;)

  Ekorn ja, vel nå så har jeg jo ikke ekorn her i det hele tatt, men jeg håper jo de snart kommer tibake, mater du da Kardemomme, det er ofte en smart måte å få de til å være i ro for fotograferingen.

  phalloides, lenge leve det provinsielle!! :D
  (pst folkens, jeg er av real bondeett, skal de det er derfor jeg har sånn sans for naturens under ;) )

 28. Kardemomme, det hjelper såklart med godt kamera, men det er utrolig hva et enkelt kompaktkamera kan få til også! Det er nå mest en vilje til å ta mange bilder og kaste de fleste som gjør at jeg får godt resultat da ;)

  Ekorn ja, vel nå så har jeg jo ikke ekorn her i det hele tatt, men jeg håper jo de snart kommer tibake, mater du da Kardemomme, det er ofte en smart måte å få de til å være i ro for fotograferingen.

  phalloides, lenge leve det provinsielle!! :D
  (pst folkens, jeg er av real bondeett, skal de det er derfor jeg har sånn sans for naturens under ;) )

 29. Kardemomme, det hjelper såklart med godt kamera, men det er utrolig hva et enkelt kompaktkamera kan få til også! Det er nå mest en vilje til å ta mange bilder og kaste de fleste som gjør at jeg får godt resultat da ;)

  Ekorn ja, vel nå så har jeg jo ikke ekorn her i det hele tatt, men jeg håper jo de snart kommer tibake, mater du da Kardemomme, det er ofte en smart måte å få de til å være i ro for fotograferingen.

  phalloides, lenge leve det provinsielle!! :D
  (pst folkens, jeg er av real bondeett, skal de det er derfor jeg har sånn sans for naturens under ;) )

 30. Wow, dette var nydelig!! Himmelen er vakker på denne tiden av året.

 31. Hip Spaces

  Wow, dette var nydelig!! Himmelen er vakker på denne tiden av året.

 32. Hip Spaces

  Wow, dette var nydelig!! Himmelen er vakker på denne tiden av året.

 33. […] den potten hatt månedsjordbær i seg, det er garantert! Høstfargene inntok bladverket, men også himmelen ble farget orange. Det var på høy tid å vise fuglene ekstra oppmerksomhet, og jeg lagde en haug […]

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Få en kvitrende hage!