Frøken Frost 2010 – Konkurranseutlysning!

Frk-Frost-10-250

Nytt år, nye muligheter, og nye konkurranser :)
Som mange av dere vet holder jeg jevnlig konkurranser her på Moseplassen, hvor alle som ønsker kan delta, og hvor leserene stemmer frem en vinner. Målet med konkurransen er å gi dere en anledning til å vise frem hagens (og naturens) herligheter, å inspirere hverandre og glede andre. Det er også en fin måte å bli kjent med nye blogger på.

Temaet denne gangen er frost. Med det inkluderer jeg alt fint dere ser ute som dannes som ett resultat av frost, for eksempel: Snøkledde grener, spor i snøen, istapper, rimfrost, rimroser, is og snøskulpturer, is og snølykter og annet som skulle inspirere.

Hvordan delta:
* Ta eller finn frem et bilde av kandidaten (kun dine/familiens bilder, det kan godt være arkivbilde så lenge det ikke har deltatt i en konkurranse tidligere).
* Gi kandidaten et personlig navn. (se gjerne tidligere konkurranser for inspirasjon)
* Skriv en beskrivelse. Beskrivelsen kan være så kort eller lang du ønsker. Du kan beskrive det du viser frem, hvorfor du liker det, eller fortelle en anekdote, eller noe helt annet, helt opp til deg. Dersom du bruker andres tekst (feks dikt) som er beskyttet av opphavsrett så kommer jeg ikke til å inkludere det i presentasjonen her på bloggen.
* Post det hele på egen blogg, eller om du ikke har blogg send til meg over e-post (moseplassen-alfakrøll-gmail.com). Det er fint om du i din presentasjon lenker til denne bloggen slik at dine leser kan følge med videre, og kanskje blir også de inspirer til å delta :) Om du vil kan du gjerne bruke knappen/illustrasjonen som hører til konkurransen.
* Skriv en kommentar i denne posten om at du har presentert deltager, dette er viktig og må gjøres uansett hvordan du sender inn bidrag!
* Alle kandidater presenteres her på bloggen, og dersom du deltar i denne konkurransen så godkjenner du at jeg bruker bilde og tekst til dette, det lenkes så til de respektive blogger
* Vinner kåres ved avstemning, det er ingen premier utover heder og ære.

Påmeldingsfrist: Natt til søndag den 17 januar. Alle deltagere presenteres så i en stor post på mandag den 18 januar. Avstemningen pågår i omtrent en uke, muligens i to ledd dersom det er mange deltagere, mer om dette i presentasjonsposten.

Da er de 43 kandidatene for Frøken Frost 2010 offentliggjort, du kan nå stemme frem din favoritt

Se gjerne samlepost for oversikt over tidligere konkurranser og mer utdypende regler
Eller la deg inspirere av fjorårets Frøken Frost

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *