Frøken Solslikk 2010 – konkurranseutlysning

Februar. Fremdeles mye igjen av vinteren, lenge igjen til våren. Men vi kan vel drømme litt? Denne månedens konkurranse gir deg en mulighet for å dykke ned i arkivene dine og lete frem farger, sol og blomsterfryd. Jeg er sikker på at du har et bilde en plass som kan lysne opp en vinterdag, og kanskje gi en annen leser en god ide for årets hageplaner.

Konkurranse er åpen for alle, og målet er å gi dere en anledning til å vise frem hagens (og naturens) herligheter til inspirasjon og glede for deg og oss andre. Det er også en fin måte å bli kjent med nye blogger på.

Påmelding er åpen frem til og med fredag 12 februar. Den 13. presenteres alle kandidatene og avstemningen åpnes, videre tidsrammer gis i presentasjonsposten.

Hvordan delta:
* Ta eller finn frem et bilde av kandidaten (kun dine/familiens bilder, det kan godt være arkivbilde så lenge det ikke har deltatt i en konkurranse tidligere)
* Gi kandidaten et personlig navn som ikke er identisk med norsk eller botanisk navn, (men inkluder gjerne det ekte navnet i presentasjonsteksten om du kjenner det). Det er flere grunner til at jeg ønsker unikt navn, den viktigste er at det ofte kommer flere av samme sort, og da blir det fort forvirrende om en av kandidatene heter feks fuglens navn. Se tidlige konkurranser for ideer.
* Skriv en beskrivelse. Beskrivelsen kan være så kort eller lang du ønsker. Du kan beskrive planten, hvorfor du liker den, eller fortelle en anekdote, eller noe helt annet, helt opp til deg. Dersom du bruker tekst (feks dikt) som er beskyttet av opphavsrett så kommer jeg ikke til å inkludere det i presentasjonen her på bloggen.
* Post det hele på egen blogg, eller om du ikke har blogg send til meg over e-post (moseplassen alfakrøll gmail.com). Det er hyggelig om du i din presentasjon lenker til denne bloggen slik at dine leser kan følge med videre, og kanskje blir også de inspirer til å delta :) Om du vil kan du gjerne bruke knappen/illustrasjonen som hører til konkurransen.
* Skriv en kommentar i denne posten om at du har presentert deltager, dette er viktig og må gjøres uansett hvordan du sender inn bidrag!
* Alle kandidater presenteres her på bloggen, og dersom du deltar i denne konkurransen så godkjenner du at jeg bruker bilde og tekst til dette, det lenkes så til de respektive blogger
* Vinner kåres ved avstemning her på moseplassen, det er ingen premier utover heder og ære.

Se gjerne oppsummeringsposten for mer informasjon dersom dette er første gang du deltar. Den er ikke helt oppdatert med lenker til nyeste konkurranser, men brått en dag så tar jeg ett tak der også ;)

Kom igjen, bli med! Finn frem de gode hageminnene fra varme dager og spre glede :D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

135 Comments

 1. Nå har jeg endret navnet, beklager at jeg ikke sjekket grundig nok. Håper det går bra nå:))

 2. Jeg melder meg også på med Frøkenene Fresh.
  http://audkamp.blogspot.com/

 3. Da har jeg endret navn til frøken Lobo :-)

 4. Jeg vil gjerne få melde på Regnbuesøstrene. De henger så godt sammen at jeg kunne ikke bare plukke ut en av dem, da ville de andre blitt så fornærmet.
  Adressen til søstrene er: http://annehulen.blogspot.com/2010/02/solslikk-deltageren-min.html

 5. Hei Anne!

  Mitt bidrag til din morsomme konkurranse ligger på min blogg http://maritshagedagbok.blogspot.com/

 6. Anne, jeg har mitt bidrag til deg i bloggen min. Spamfilteret ditt liker visst ikke linken til bloggen min ;)

 7. Hipp hurra fr alle som vil være med på konkurranse!

  Dagen i dag er litt snål, for i dag har det vært tre påmeldte med navn som allerede er i bruk. Fort gjort, og enkelt å fikse når jeg oppdager det allerede nå. Men nå begynner det å bli så jeg lurer på om dere greier å slå deltagerantallrekorden fra Frøken Rose 2009… :D

 8. Her kommer mitt bidrag: Frøken Nyutsprungen:-)
  http://hadelandshagen.blogspot

 9. Aud på Dal

  Frøkenene Fresh er mitt bidraq.
  http://audkamp.blogspot.com/20

 10. Anne i hulen

  Jeg vil gjerne få melde på Regnbuesøstrene. De henger så godt sammen at jeg kunne ikke bare plukke ut en av dem, da ville de andre blitt så fornærmet.
  Adressen til søstrene er: http://annehulen.blogspot.com/

 11. Hei Anne!

  Mitt bidrag til din morsomme konkurranse ligger på min blogg http://maritshagedagbok.blogsp

 12. Her er mitt bidrag til Frk. Solslikk 2010.
  Herved presenteres: Frk. Mormor!

  http://bjerkmobakken.blogspot.com/

 13. Her er mitt bidrag til Frk. Solslikk 2010.
  Herved presenteres: Frk. Mormor!

  http://bjerkmobakken.blogspot….

 14. Hei Anne, jeg blir med jeg og. Nå har jeg setat og beundrat mange, mange flotte Frøkner. Tenker en til liten frøken sikkert får plass, så her kommer mitt bidrag ;

  http://miashage.blogspot.com/2010/02/frken-nobilis.html

  Synes det er ‘himla’ gøy at du anordner disse konkurranser, spesielt nå som vi så sårt trenger se noen varme sommerbilder :)

 15. Hei Anne, jeg blir med jeg og. Nå har jeg setat og beundrat mange, mange flotte Frøkner. Tenker en til liten frøken sikkert får plass, så her kommer mitt bidrag ;

  http://miashage.blogspot.com/2

  Synes det er ‘himla’ gøy at du anordner disse konkurranser, spesielt nå som vi så sårt trenger se noen varme sommerbilder :)

 16. stubbetufsa

  Hei! Jeg kommer med Frøken Øyesukker!

  http://stubbetufsa.blogspot.co

 17. […] dag er det siste dagen man kan delta i Moseplassens konkurranse Frøken Solslikk. Hent frem minner fra sommeren, og delta du […]

 18. I siste liten kommer også min solslikk kandidat:
  Frøken Alvorsnyt!

  http://englerisneen.com/2010/02/fr%C3%B8ken-solslikk-min-deltager-i-siste-liten/

  Jeg har ikke fått gått igjennom alle for å se om det er flere Alvorsnytere med, men satser på at det er et one-of-a-kind navn :-)

  Takk igjen for morsom konkurranse!!

 19. Så herlige kandidater dere bidrar med!
  Dessverre så har helsa mitt tatt seg en skikkelig tur i kjelleren, eller senga om du vil, så jeg kommer ikke til å greie å levere ferdig presentasjon med det første. Akkurat nå så orker jeg ikke drive på på data så lenge om gangen, og presentasjonen krever litt konsentrasjon. Men jeg håper at jeg får presentasjonen på plass i løpet av søndagen.

  Det blir to stemmerunder, en innledende og en finale, hver runde på minst tre dager, konkret tidsforløp kommer til presentasjonen.

 20. I siste liten kommer også min solslikk kandidat:
  Frøken Alvorsnyt!

  http://englerisneen.com/2010/0

  Jeg har ikke fått gått igjennom alle for å se om det er flere Alvorsnytere med, men satser på at det er et one-of-a-kind navn :-)

  Takk igjen for morsom konkurranse!!

 21. […] Frøken “Sommereventyr” Frøken “Sommereventyr” er mitt bidra til konkurransen Frøken Solslikk 2010 på Moseplassen. […]

 22. Frøken “Sommereventyr” melder seg på sånn i siste liten. Mulig dette bidraget er litt på siden av konkurransen da hovedmotivet her er et par småkryp – men scenen er rosebusken min… ;-)
  http://dracurella.wordpress.com/2010/02/12/froken-sommereventyr/

 23. Hei!
  I siste liten melder jeg på Blyg sommerglede. Dette var en interessant blogg å bli kjent med.

  http://somdagenegaar.blogspot.com/2010/02/blyg-sommerglede.html

 24. dracurella

  Frøken “Sommereventyr” melder seg på sånn i siste liten. Mulig dette bidraget er litt på siden av konkurransen da hovedmotivet her er et par småkryp – men scenen er rosebusken min… ;-)
  http://dracurella.wordpress.co

 25. Hei!
  I siste liten melder jeg på Blyg sommerglede. Dette var en interessant blogg å bli kjent med.

  http://somdagenegaar.blogspot….

 26. Herlig Annfrid og Dracurella :D

  Da er streken for deltagere egentlig satt, men om noen etternølere kommer inn så er det greit det også. Jeg jobber med presentasjonene men er pga helsa somsagt forsinket, så det blir ikke presentasjon før på søndag.

 27. Auda! jeg glemte å legge kommentar til deg torsdag morgen, og så har jeg vært bortreist…

  Det var frk Nøtteliten som skulle være representanten. Jeg får si til meg selv: Bedre lykke neste gang!

 28. Den er grei Villrose :)

 29. Fant akkurat http://randinesblogg.blogspot…. hun er med :)

 30. […] har du de 57! deltagerene til konkurransen Frøken Solslikk 2010! (utlysningsteksten) Blogglandia bidrar her med fantastiske minner om herlige solfylte vår og sommerdager, håper du […]