Frøken Solslikk 2010 – konkurranseutlysning

Februar. Fremdeles mye igjen av vinteren, lenge igjen til våren. Men vi kan vel drømme litt? Denne månedens konkurranse gir deg en mulighet for å dykke ned i arkivene dine og lete frem farger, sol og blomsterfryd. Jeg er sikker på at du har et bilde en plass som kan lysne opp en vinterdag, og kanskje gi en annen leser en god ide for årets hageplaner.

Konkurranse er åpen for alle, og målet er å gi dere en anledning til å vise frem hagens (og naturens) herligheter til inspirasjon og glede for deg og oss andre. Det er også en fin måte å bli kjent med nye blogger på.

Påmelding er åpen frem til og med fredag 12 februar. Den 13. presenteres alle kandidatene og avstemningen åpnes, videre tidsrammer gis i presentasjonsposten.

Hvordan delta:
* Ta eller finn frem et bilde av kandidaten (kun dine/familiens bilder, det kan godt være arkivbilde så lenge det ikke har deltatt i en konkurranse tidligere)
* Gi kandidaten et personlig navn som ikke er identisk med norsk eller botanisk navn, (men inkluder gjerne det ekte navnet i presentasjonsteksten om du kjenner det). Det er flere grunner til at jeg ønsker unikt navn, den viktigste er at det ofte kommer flere av samme sort, og da blir det fort forvirrende om en av kandidatene heter feks fuglens navn. Se tidlige konkurranser for ideer.
* Skriv en beskrivelse. Beskrivelsen kan være så kort eller lang du ønsker. Du kan beskrive planten, hvorfor du liker den, eller fortelle en anekdote, eller noe helt annet, helt opp til deg. Dersom du bruker tekst (feks dikt) som er beskyttet av opphavsrett så kommer jeg ikke til å inkludere det i presentasjonen her på bloggen.
* Post det hele på egen blogg, eller om du ikke har blogg send til meg over e-post (moseplassen alfakrøll gmail.com). Det er hyggelig om du i din presentasjon lenker til denne bloggen slik at dine leser kan følge med videre, og kanskje blir også de inspirer til å delta :) Om du vil kan du gjerne bruke knappen/illustrasjonen som hører til konkurransen.
* Skriv en kommentar i denne posten om at du har presentert deltager, dette er viktig og må gjøres uansett hvordan du sender inn bidrag!
* Alle kandidater presenteres her på bloggen, og dersom du deltar i denne konkurransen så godkjenner du at jeg bruker bilde og tekst til dette, det lenkes så til de respektive blogger
* Vinner kåres ved avstemning her på moseplassen, det er ingen premier utover heder og ære.

Se gjerne oppsummeringsposten for mer informasjon dersom dette er første gang du deltar. Den er ikke helt oppdatert med lenker til nyeste konkurranser, men brått en dag så tar jeg ett tak der også ;)

Kom igjen, bli med! Finn frem de gode hageminnene fra varme dager og spre glede :D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *