Spretten Søndag – den som våger, vinner!

Vi har vel alle vært der? Det er noe du har lyst på, men det er noen eller noe skummelt i veien. Noe man ikke er trygg på, en utfordring.
Hva gjør man?  Går man utenom, eller tøffer man seg opp og våger seg utpå?

Det er lurt å være skeptisk, naturen har lært oss at livet er fullt av farer, og en må passe seg. Men, det er også lurt å utfordre seg selv. Ta en sjanse, for belønningen kan være riktig så god, enten det er solsikkefrø eller et rikere liv … 😉

Jeg lever trygt, tar ikke mange sjanser. Men av og til, av og til piler jeg frempå. Det kjennes godt.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

  1. Tøft!
    Den som intet våger, intet vinner – mye sant i de ordene.
    Det var et supert blinkskudd av et bilde:)
    Godt gjort å fange akkurat det øyeblikket!

  2. Herlig bilde! Ekornet vårt er ikke særlig skvettent, det stopper opp og freser litt og deretter raner det furua mi for blåe, fine kongler;) ..hver høst;)

  3. Herlig bilde, heldig du som har slike morsomme dyr rundt deg. Det er egentlig mange av de rundt her og, men av en eller annen grunn har jeg ikke sett dem siden i høst… Enda det er masse mat på brettet hele tiden… Kanskje det er andre som mater med bedre godbiter:)

  4. Hei og god kveld! Nå skal jeg prøve å ha kameraet liggende på lur jeg også. Vi har et par nydelig ekorn svinsende rundt i skogholtet bak huset her, men jaggu er de kjappe altså. De er jo vekke før jeg får snudd meg … veldig sky og sjenerte tror jeg 🙂

    Klem ♥

  5. Så fine bilder 🙂 Det er alltid så moro å komme tett på dyrene! Vi bor på ne gård og har stodig besøk av rådyr i hagen. Så ofte at minstemor her ler godt og roper pus når hun ser de 😉 (hun er ett år)

    Jeg syns det var synd bloggen ble så treig/hakkete når jeg byttet mal, for jeg er kjempeornøyd med at det endelig er så lett å få «fikset litt på» bloggen, men når den nå er så hakkete når jeg scroller (virker som om det er mest for meg og ikke andre som er innom?!) så demper det litt av gleden… dessuten var det litt dumt at bare litt av de bakgrunnsbildene man kan velge vises! (på matbloggen min valgte jeg ett bilde med mange friske grønnsaker og endte opp med at omtrent bare ei gulrot syns 🙁 ) men det er jo kjempefint at det har kommet et slikt program 🙂

    🙂 Ann K

  6. Neinei Randi, dette er arkivbilde, som vanlig 😉
    Ekornbarn fra i sommer, de lærte av mamma at duer var skumle, men kunne takles. Duer er forresten skumle for alle fugler, tilogmed trost og skjære blir redd for duer (har også sett de jage andre fugler).

    Anne Kristine, så kjekt med besøk i hagen da, kan tenke meg vesla blir fasinert over slikt ja 😀

    Heldige dere som har ekorn i hagen, heldige oss som har hatt og venter på at de skal komme tilbake 😉 Jeg håper mitt dukker opp nå snart, jeg regner med det, og har hengt favorittmaten der det veit det skal være 😉

    Finfin søndagskveld til dere alle!

  7. Så herlig bilde, ekorn er så søte da og en liten tøffing, den der. Må innrømme at jeg ikke er fullt så begeistret for duer.
    Ha en fortsatt fin søndag 🙂

  8. Christin, hehe, jeg er ikke så begeistra for duer sjøl jeg 😉 men det er ikke så mye jeg får gjort noe med, og når jeg oppdaget at de jaga skjæra så ble jeg noe mer vennlig stilt (og jeg har kun to stk her vanligvis, det kan nesten virke som om de er territoriale).

    Petunia, vakkert sagt!

    Magny og Iris, 🙂 Takk for hyggelig kommentar.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her