Hurra! Ekorn!!

Ekonunge, bilde fra 2009. Den vokste opp på Moseplassen :)

Jupp, mye å glede seg over for tiden, men akkurat nå så er det jubelbrus på Moseplassen fordi i dag så jeg ekorn for første gang på ett år!
Ekornet var helt nede på platten (hvor det naturligvis ikke var noe snop) og drakk vann, og jeg håååper den kommer innom igjen snarlig… (ja, her er satt frem godsaker..)
Bildet er fra arkivet, rakk ikke ta bilde denne gangen, men om jeg nå er heldig og får den lille som fast gjest igjen så… :D

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

16 KOMMENTARER

 1. Ekorn er vel noe av det vakreste dyret som fins.
  Endelig fikk du sett ekorn hos deg igjen, håper bare den forstår hvor velkommen den er og bosetter seg hos deg.
  Ønsker deg en flott helg.
  Klem fra Mio

 2. Gratulerer! Så veldig hyggelig :-) Nøtteliten her driver nå å lærer ungen å spise moreller i treet der de vanligvis finner meiseboller og solsikkerfrø…

 3. hehe, ja, jeg misstenker at den lille brune hadde vært i morelltreet til naboen, jeg tror det kom derifra nemlig… Men nå som jeg har sett det her så har jeg jo motivasjon for å se litt ekstra nøye etter. Foringa har blitt satt på lavbluss de siste ukene grunnet noen irriterende skjæreunger, men nå får jeg se litt på det også gitt. Mulig jeg får far til å lage slikt bur jeg har tenkt på lenge nå for å sette rundt maten så de største fuglene holdes utenfor, men små smidige ekorn kan smette gjennom…

  Men hurra hurra for at den kom på besøk, og håper den finner grunn til å komme innom igjen :D

 4. Ja de er sååå søte:) Vi har noen her også, det er ikke så ofte vi ser dem, men stor stas når vi gjør det:) Jeg håper den kommer igjen på besøk til deg:)

 5. Javisst blir det spretten søndag om han/hun blir fast gjest Ellea :D Klart det!

  Hip Spaces, jupp, her er det satt frem en skål av det jeg veit det liker best, så får vi se. Skal få mannen til å klatre opp og fylle på noen nøtter i en holder som er oppe i et tre også, her skal alt prøves..

  Linda og smgj :D

  Anne, hihi, den har jo blitt tatt godt vare på der oppe i nord da, men godt den kom hjem nå, håper den holder seg her for skoleåret 2010-1011

 6. Huuuuuurrrraaaaaaaaaaaaaaaaa!
  nå sitter den utenfor her igjen!
  Nydelig liten sak, basert på hvor lang tid den bruker på å spise solsikkefrø så er det ikke usansynlig at det er en unge. Den har også relativt grå pels, og det hadde ungene i fjor, når det gjelder kroppsform så må jeg sammenligne med fjorårets bilder før jeg kan si noe, men som sagt, jeg heller mot at dette er en unge :D (men ikke miniakkuratuteavredet)
  hurra!

 7. Så herlig at den kom tilbake til deg!! :D Nå er jeg sikker på at den vil fortsette med det, komme tilbake, for den vil nok føle seg veldig hjemme i hagen hos deg, og velkommen! Det er jeg sikker på! :) Se bare som den koser seg med godsakene du har lagt ut.. lukker til og med øynene, namme! Gleder meg allerede til å se flere ekorn fremover hos deg nå.. :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her