Moseplassen – livet i hagen
Blomster

Georginene er omsider i gang…

Published on: 07. august 2010
10 comments

Gosj så sene de er i år disse georginene, dette hustrige og våte sommerværet har ikke vært så blomstringsinduserende akkurat. Har hatt en og annen blomst en mnd nå, men nå ser det omsider ut til å løsne på georginefronten, og godt er det, for hagen trenger litt blomstring.

Det blir mye georginer nå fremover, og i dag har jeg lyst til å vise dere årets overraskelse. Denne rosa georginen ble kjøpt inn i våres, men må ha vært feilmerket for den ligner ikke på noen av de jeg trodde jeg hadde kjøpt. Greit det, for denne vil jeg gjerne ha! Selv blomsten er jo lekker nok, men det er bladverket som gjør den til en vinner. Det er mørkt. Skikkelig mørkt 😀

Bladverket er lekkert mot blomsten, og skaper et pent kontrast mot alt det grønne ellers. Vakkert bladverk er undervurdert!

Jeg har opprettet et Georginealbum på Moseplassens facebookside. Ta en titt innom om du har lyst på flere fargebomber :)

Oppdatering:
Mariann foreslår i kommentarfeltet at dette kan være ‘Fascination’, og det tror jeg jammen hun har rett i. Takk!

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits