Frøken Vårtegn 2011 – konkurranseutlysning

Da er det atter tid for ny konkurranse her på Moseplassen. Hver måned er det et nytt tema, og nå skal vi kåre Frøken Vårtegn 2011.
Våren er en vidunderlig tid. Vårsolen varmer og små og store overraskelser popper opp av bakken eller kommer til syne på grenene.
Ditt vårtegn må ikke være en blomst, men hun må ha noe med hage eller natur å gjøre. Og tilpass etter hvor langt våren har kommet hos deg, dryppende istapper er også vårtegn! (Eller du kan grave i bildearkivet)

Konkurransen har fantastiske premier fra BoGrønt Rom og fra Fiskars!

Dette er en “missekonkurranse”. Grunnen til det er fordi jeg ønsker at dere skal finne frem til en liten personlighet i hagen, og at det er hun som deltar og ikke bare er et bilde. Derfor skal dere sette navn på kandidaten. Navnet kan være et egennavn, eller beskrivende, men det skal ikke være identisk med plantens ekte navn.
La deg gjerne inspirere av tidligere konkurranser: Frøken Vår 2009 og Frøken Vårfryd 2010.

Avstemningen er nå stengt, men skjønnhetene kan fremdeles beundres <
Se finalistene her
Avstemningen er nå stengt, men skjønnhetene kan fremdeles beundres
Se finalistene her

Premier:

1. Premie: Gavekort på 3000 kr fra BoGrønt Rom Hagemiljø.
Gavekortet kan brukes i nettbutikken eller rett i butikken i Tønsberg.
BoGrønt Rom Hagemiljø sin nettbutikk har som mål å bli et komplett hagesenter på nett. De har spesialisert seg på klematis og roser, men har i år utvidet med et rikt utvalg av stauder og busker, samt løk, knoll og frø. De selger også drivhus. Nettsiden har gode muligheter for søk.

2. Premie: Rydningssaks medium sideskjær + Premium planteskje og kultivator fra Fiskars. Verdi 693 kr
3. Premie: Beskjæringssaks powergear sideskjær + Premium planteskje og kultivator fra Fiskars. Verdi 458 kr
4. Premie: Premium planteskje og kultivator fra Fiskars.
Verdi 208 kr.
Følg lenkene for beskrivelser av produktene. Både rydningssaksen og beskjæringssaksen har teknologi som gir ekstra kraft i klippet og har lav vekt slik at de er kan brukes med minimal mengde kraft. Planteskje og kultivator (ugresshakke) er fra Premiumserien, som er utviklet med tanke på ergonometri, holdbarhet og slitestyrke

Eksempler av utvalget hos Bogrønt Rom Hagemiljø: Peon 'Bowl of Beauty', Julerose 'Blue Lady', Ekte kuletistel, Solhatt, Rødkvann. Klematis 'Best Wishes', Rose 'Honorine De Brabant', Georgine 'La Recoleta', Hosta 'Big Daddy', Blå Agapanthus
2-4 premie fra Fiskars: Rydningssaks, Premium plantespade og kultivator og beskjærningssaks

Hvordan melde seg på:
• Først: Lag ett innlegg på blogg eller nettside om din yndige frøken-kandidat. Hun må være hagerelevant, hun må få et navn (ikke plantens ekte), og hun skal helst ha en liten tekst som forteller litt om henne. Bildet du kommer til å legge inn her på bloggen må være ditt eget og ikke vise gjenkjennbare mennesker.
Jeg blir veldig glad om du også lenker hit til denne konkurransen og oppmuntrer andre til å delta.
• Du legger selv inn ditt bidrag i boksen under her. Der blir det bilde og lenke slik at leserene kan besøke deg og bli kjent med deltageren.
• Har du ikke blogg/nettside/flicker? Jeg tar i mot bidrag pr epost. Men, av hensyn til egen arbeidskapasitet så gjelder dette tilbudet kun de ti første som sender kandidat pr epost. (anne alfakrøll moseplassen.com). Det har vel enda ikke vært ti epost-kandidater, så sleng deg med!

Hvordan kåres vinner:
• Den 14 april åpnes avstemningen. Det blir mulig å stemme på flere kandidater. De 12 som får flest stemmer går videre til finale.
• Finalekandidatene presenteres her på bloggen den 17 april med stort bilde og noe tekst fra bidraget, og lenker så til bloggen de kommer fra. Så stemmer alle på den de liker best. Finaleavstemningen løper frem til den 20.april kl 20.00
• Vinner og alle stemmeresultat presenteres den 21 i egen bloggpost. De fire som får flest stemmer i finalerunden vinner premier fra BoGrønt Rom Hagemiljø og Fiskars
• Premievinnere kontaktes pr epost.

PS. Kun ett bidrag pr person, men bloggposten din kan gjerne inneholde flere vårbilder og interne kandidater.
Påmeldingsfrist: 13. april kl 23.59

Lyst til å dele litt av alt det vakre som skjer i hagen/grøftekanten/skogbrynet?
Lyst til å glede andre?
Lyst til å vinne fine premier?
Bli med på konkurranse!

Hurra for vår, gleder meg til å bli kjent med dine vårgleder!
Er det noe du lurer på så spør i kommentarfeltet :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 Comments

  1. […] var med, kjempeinspirerende å se deres vårtegn :) Alle kandidater og stemmeresultat kan sees i Innledende runde, og finalerunde. Premiene ble levert av BoGrønt Rom hagemiljø og […]