Ny sesong Grønn glede + 11 små hageprogram på video!

Hage-på-tv misjoneringen fortsetter 😉 Husk å følge med på oversikten over hagetvprogram

Grønn glede starter altså på nytt opp på NRK i morgen, tirsdag, kl 19.45. Det er Grønn gledes 10-års jubileum, og i år kommer til å satse på en rekke ulike prosjekt, ikke en fast hage. De to første programmene er en oppgradering av en strandhage, mens program tre gjør en makeover på en liten bygårds-forhage i Oslo. Den siste hagen ligger det noen bilder av deler av arbeidet ute hos BoGrønt Rom Hagemiljøs facebookside, (de leverte ferdighekk).

Og: Jeg ble tipset på moseplassens facebookside om Tv-vest sin hageserie som ligger på youtube, (takk Per Morten!). Jeg har lagt alle inn i en spilleliste, så du kommer automagisk til neste episode når du har sett første.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. For en flott blogg!! Så fint å få se hagen fra Finnøy. Jeg lager og plass rundt trær og planter for at det skal være lettere å slå, men har ikke vært så kreativ å tenkt på bark og duk! God ide å legge grus mellom plen og hus!! Super ide:-)

  2. Hei Anne! Disse skal jeg se når jeg kommer hjem fra jobb! Takk for at du tar deg tid å oppdatere Tv listen, komme med gode råd og tips, arrangere blogger etter soner, lage konkurranser, instruksjonsvideos +++! Du er et skikkelig overskuddsmenneske! 😀
    Ha en fin dag.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her