Moseplassen – livet i hagen
hagetips

Konkurranse: 39 hagetips!

Published on: 01. mai 2011
45 comments

Hageentusiaster deler av sin hagekunnskap. Lær hvordan fikse et problem eller lage noe nytt og lekkert i hagen din!

Månedens konkurranse handler om hagetips. Store og små, grønne og grå, avanserte og enkle. Jeg veit at mange leser hageblogger fordi de setter pris på hageeierenes erfaringer og kunnskap, og håper denne samlingen tips kan bidra til at flere lesere finner frem til tips og blogger.

.

Premien kommer fra BoGrønt Rom, og er et gavekort på 3000kr.
Gavekortet kan brukes i nettbutikken deres, som sender over hele landet og har et virkelig raust utvalg av stauder, klematis, roser, ferdighekk og knoller mm. Eller du kan besøke hagesenteret i Tønsberg. Vinner stemmes frem av dere lesere.Påmeldingen til konkurransen er stengt. Ti finalister gikk videre til finalen. Og så ble det stemt frem en vinner. finalister er stemt frem: Se de ti finalistene. Se vinner og les intervju.
.

Jeg er jo ikke akkurat den første som har samlet hagetips. Jeg kom på at dette kunne være et konkurransetema i vinter, og siden det har blant annet Hagemessen og Fies Notiser laget samlinger. Titt gjerne innom de også :)

Flyttet ned fra toppen etter at vi gikk over i stemmemodus.
• Ett bidrag pr deltager.
• Du kan lage ny bloggpost, eller bruke bloggpost du har skrevet før.
• Jeg håper du legger inn en lenke hit til denne samlingen fra ditt tips, så bidrar du til å gjøre andre oppmerksom på konkurransen og gir flest mulig sjanse til å finne frem til tipsene.

Hagetipset kan være kort og konsist, eller det kan være en komplisert lang post. Men, jeg ber om at bloggposten primært handler om hagetipset, ikke en masse annet også.
Hagetipset kan handle om planter, om dyr, om noe du bygger, eller om noe helt annet!

Slik kåres vinner: (flyttet ned etter at innledende stemmerunde var over.)
• Vinner kåres ved at leserene gjennom to avstemningsrunder kårer sin favoritt.
• Dette er innledende avstemning og den er åpen til kl 23.59 18. mai. Du kan stemme på inntil ti ulike kandidater. Du stemmer ved å trykke der det står Vote under bildet og teksten.
• Så går de mellom 10 kandidater med fleste stemmer videre til finalen, hvor jeg presenterer alle kandidater og setter opp ny avstemning.
Finaleavstemningen åpner den 20 mai, og løper frem til kl 20.00 den 23.mai. Vinner offentliggjøres den 24. mai.

Håper du kan lære noe nytt av disse hagetipsene!
Og så ønsker jeg å oppmuntre alle til å bruke kommentarfeltene i de ulike tipsene til å fortelle om du ble inspirert av tipset eller om du lurer på noe.

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits