Konkurranse: 39 hagetips!

Hageentusiaster deler av sin hagekunnskap. Lær hvordan fikse et problem eller lage noe nytt og lekkert i hagen din!

Månedens konkurranse handler om hagetips. Store og små, grønne og grå, avanserte og enkle. Jeg veit at mange leser hageblogger fordi de setter pris på hageeierenes erfaringer og kunnskap, og håper denne samlingen tips kan bidra til at flere lesere finner frem til tips og blogger.

.

Premien kommer fra BoGrønt Rom, og er et gavekort på 3000kr.
Gavekortet kan brukes i nettbutikken deres, som sender over hele landet og har et virkelig raust utvalg av stauder, klematis, roser, ferdighekk og knoller mm. Eller du kan besøke hagesenteret i Tønsberg. Vinner stemmes frem av dere lesere.Påmeldingen til konkurransen er stengt. Ti finalister gikk videre til finalen. Og så ble det stemt frem en vinner. finalister er stemt frem: Se de ti finalistene. Se vinner og les intervju.
.

Jeg er jo ikke akkurat den første som har samlet hagetips. Jeg kom på at dette kunne være et konkurransetema i vinter, og siden det har blant annet Hagemessen og Fies Notiser laget samlinger. Titt gjerne innom de også :)

Flyttet ned fra toppen etter at vi gikk over i stemmemodus.
• Ett bidrag pr deltager.
• Du kan lage ny bloggpost, eller bruke bloggpost du har skrevet før.
• Jeg håper du legger inn en lenke hit til denne samlingen fra ditt tips, så bidrar du til å gjøre andre oppmerksom på konkurransen og gir flest mulig sjanse til å finne frem til tipsene.

Hagetipset kan være kort og konsist, eller det kan være en komplisert lang post. Men, jeg ber om at bloggposten primært handler om hagetipset, ikke en masse annet også.
Hagetipset kan handle om planter, om dyr, om noe du bygger, eller om noe helt annet!

Slik kåres vinner: (flyttet ned etter at innledende stemmerunde var over.)
• Vinner kåres ved at leserene gjennom to avstemningsrunder kårer sin favoritt.
• Dette er innledende avstemning og den er åpen til kl 23.59 18. mai. Du kan stemme på inntil ti ulike kandidater. Du stemmer ved å trykke der det står Vote under bildet og teksten.
• Så går de mellom 10 kandidater med fleste stemmer videre til finalen, hvor jeg presenterer alle kandidater og setter opp ny avstemning.
Finaleavstemningen åpner den 20 mai, og løper frem til kl 20.00 den 23.mai. Vinner offentliggjøres den 24. mai.

Håper du kan lære noe nytt av disse hagetipsene!
Og så ønsker jeg å oppmuntre alle til å bruke kommentarfeltene i de ulike tipsene til å fortelle om du ble inspirert av tipset eller om du lurer på noe.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

117 Comments

  Var visst litt tidlig ute i min iver etter å stemme frem beste tips :)
  Får prøve igjen senere!

  Hasigamas mamma

  Var visst litt tidlig ute i min iver etter å stemme frem beste tips :)
  Får prøve igjen senere!

  Hasigamas mamma

  Var visst litt tidlig ute i min iver etter å stemme frem beste tips :)
  Får prøve igjen senere!

  […] 39 hagetips har ved hjelp av deres stemmer blitt til 10 finalister. Hvilken av disse tipsene synes du er best? Vinneren vinner gavekort hos Bo-Grønt Rom Hagemiljø for 3.000kr, og du legger igjen din stemme nedenfor alle deltagerne. […]

  Det er et helt fantastisk opplegg du har med hageblogger , du er åpen for alle og vi kan dele masse ideer og informasjon .
  Det er noe av det en savner når en surrer rundt i hagen helt avlene. Nå har jeg fått så mange nye venner fra hele landet, noe som er lærerikt.
  Jeg vil egentlig bare si takk for at jeg får være med i hageklubben din .
  Ha en fortryllende helg Marit.

  Fru marit

  Det er et helt fantastisk opplegg du har med hageblogger , du er åpen for alle og vi kan dele masse ideer og informasjon .
  Det er noe av det en savner når en surrer rundt i hagen helt avlene. Nå har jeg fått så mange nye venner fra hele landet, noe som er lærerikt.
  Jeg vil egentlig bare si takk for at jeg får være med i hageklubben din .
  Ha en fortryllende helg Marit.

  Fru marit

  Det er et helt fantastisk opplegg du har med hageblogger , du er åpen for alle og vi kan dele masse ideer og informasjon .
  Det er noe av det en savner når en surrer rundt i hagen helt avlene. Nå har jeg fått så mange nye venner fra hele landet, noe som er lærerikt.
  Jeg vil egentlig bare si takk for at jeg får være med i hageklubben din .
  Ha en fortryllende helg Marit.

  Fru Marit, takk! så hyggelig å høre :D

  Fru Marit, takk! så hyggelig å høre :D

  Fru Marit, takk! så hyggelig å høre :D

  […] for innledende og finalerunde er nå på plass. Om du ikke allerede har vært innom og lest de 39 ulike […]

  Hage mannen

  He hei, alle hage folk!

  Masse bra tips her altså. Tenkte bare å vise at sedum også er veldig fint i både hagen og på tak!
  Her er en facebook side fra Vital Vekst AS som selger sedum. Ta en titt vis du ikke veit hva det er!
  Kos dere i hagen :)

  http://www.facebook.com/pages/Vital-Vekst-AS/245166145504549

  Hage mannen

  He hei, alle hage folk!

  Masse bra tips her altså. Tenkte bare å vise at sedum også er veldig fint i både hagen og på tak!
  Her er en facebook side fra Vital Vekst AS som selger sedum. Ta en titt vis du ikke veit hva det er!
  Kos dere i hagen :)

  http://www.facebook.com/pages/

  Hage mannen

  He hei, alle hage folk!

  Masse bra tips her altså. Tenkte bare å vise at sedum også er veldig fint i både hagen og på tak!
  Her er en facebook side fra Vital Vekst AS som selger sedum. Ta en titt vis du ikke veit hva det er!
  Kos dere i hagen :)

  http://www.facebook.com/pages/

  Jeg har aldri vert på denne siden før, men må si at å ha hage kan vere det enkleste du kan gjere. Min hage er bare 4 månder gammel, men er den mest fargeriks, fineste, og herligeste hagen i heile nabolaget. Med 4 små hyperaktive barn og fulltids jobb for meg og far, regn vind nesten kvar dag så får eg gjort alt på under en time per uke. :) Eg har alltid ønsket meg ein fin hage, nå har eg ein takket være mitt nye geniale materiell som beskytter planter og blomster fra ugress og sykdommer! Ingen insekt bitt heller :) Vi nyter hagen vår som vi var på ferie :) (For vi har jo palmer også) :)

  Jeg har aldri vert på denne siden før, men må si at å ha hage kan vere det enkleste du kan gjere. Min hage er bare 4 månder gammel, men er den mest fargeriks, fineste, og herligeste hagen i heile nabolaget. Med 4 små hyperaktive barn og fulltids jobb for meg og far, regn vind nesten kvar dag så får eg gjort alt på under en time per uke. :) Eg har alltid ønsket meg ein fin hage, nå har eg ein takket være mitt nye geniale materiell som beskytter planter og blomster fra ugress og sykdommer! Ingen insekt bitt heller :) Vi nyter hagen vår som vi var på ferie :) (For vi har jo palmer også) :)

  Jeg har aldri vert på denne siden før, men må si at å ha hage kan vere det enkleste du kan gjere. Min hage er bare 4 månder gammel, men er den mest fargeriks, fineste, og herligeste hagen i heile nabolaget. Med 4 små hyperaktive barn og fulltids jobb for meg og far, regn vind nesten kvar dag så får eg gjort alt på under en time per uke. :) Eg har alltid ønsket meg ein fin hage, nå har eg ein takket være mitt nye geniale materiell som beskytter planter og blomster fra ugress og sykdommer! Ingen insekt bitt heller :) Vi nyter hagen vår som vi var på ferie :) (For vi har jo palmer også) :)