Moseplassen – livet i hagen
Frukt og grønt

Noen tomater er større enn andre tomater…

Published on: September 8, 2011 at: 13:02
12 comments

Moreto F1 har de største tomater jeg har sett. Vi venter spent på at de skal modnes!

(ps: jeg har vært uten internett noen dager, men nå håper jeg det er løst.)

Share

Comments (12)

 1. Oy oy!! se på den du ,den var det klasse over, Marit.

 2. Imponerende størrelse på den! Håper bare været blir brukelig, så de modner snart. Fasinerende at det finnes så mange ulike sorter tomater. Jeg pleier prøve noen nye hvert år. I år har jeg ingen store tomater, men noen av vanlig størrelse og mange cherrytomater.

 3. Jøss! Den var jo diger!
  Håper den modnes :)

 4. fru marit

  Oy oy!! se på den du ,den var det klasse over, Marit.

 5. fru marit

  Oy oy!! se på den du ,den var det klasse over, Marit.

 6. Imponerende størrelse på den! Håper bare været blir brukelig, så de modner snart. Fasinerende at det finnes så mange ulike sorter tomater. Jeg pleier prøve noen nye hvert år. I år har jeg ingen store tomater, men noen av vanlig størrelse og mange cherrytomater.

 7. Imponerende størrelse på den! Håper bare været blir brukelig, så de modner snart. Fasinerende at det finnes så mange ulike sorter tomater. Jeg pleier prøve noen nye hvert år. I år har jeg ingen store tomater, men noen av vanlig størrelse og mange cherrytomater.

 8. Jøss! Den var jo diger!
  Håper den modnes :)

 9. Jøss! Den var jo diger!
  Håper den modnes :)

 10. SigridfraEnget

  Wow!!

 11. SigridfraEnget

  Wow!!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


fuglefryd-fuglebok

Få en kvitrende hage!