Bli med ut i hagen og se hvordan den ser ut før den store oppussingen! (video)

Helt siden vi flyttet inn her så har det vært meningen at vi skulle gjøre nokså mye med hagen. Den er rett og slett veldig håpløst lagt opp, med en adkomst som fører til hagedøren og ikke inngangsdøren, grunne bed, ikke fornuftig plass til sittegruppe (lange tarmer), ødelagte heller og diverse pussigheter.

Og denne uken kom vi i gang!
Jeg skal naturligvis gi dere jevnlig rapport fra arbeidet, og starter med å vise dere hvordan hagen så ut før riving:
Bli med meg inn i hagen!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 Comments

 1. arg, jeg oppdaget akkurat at jeg glemte å stille lyden! Nå er det lavere lyd på det første klippet. Beklager.

 2. Dette gleder jeg meg til. Filmen og kommentarene ga et utrolig godt bilde av nåsituasjonen. Jeg har sett på plantegningen flere ganger og har klart for meg de ulike områdene. Men jeg er veldig spent på hva dere skal gjøre.

 3. Så utrolig spennende dette må være, gleder meg å følge med.

 4. Hei.
  Bra utgangspunkt !
  Dette blir spennende og følge med på .

 5. Spennende!!

 6. Veldig spennende dette ,Anne:)
  Gleder meg til å se hvordan det blir i de forsjellige områrdene :)
  Lykke til:))

 7. Dette blir spennende Anne :-) Særlig framover i neste sesong, når man virkelig ser resultater og ting kommer på plass. Håper dere rekker alt dere har planer om før vinteren setter en stopper for videre arbeid i år.

 8. Så gøy å se hele eiendommen slik det er i dag – gleder meg til å få følge med :)

 9. Så gøy anne!
  Lykke til :-)

  klem

 10. Så spennende arbeid dere skal igang med! Gleder meg til å følge med videre. Lykke til :)

 11. Hei! Så hyggelige kommentarer da!
  Morro dette at dere vil følge med oss. Jeg sitter og skriver på presentasjon av planer for hagen nå, så det bør komme om noen dager, trur eg.. (litt kranglete helse i dag, har overdrevet aktivitet siste uken)

  Ja Trine, vi krysser fingrene for vinterværet vi også… men jeg har forstått det sånn av annleggsgarteren at vi ikke er så avhengig av at det holder seg i pluss. Noe av arbeidet har vi forøvrig tenkt å gjøre til neste år uansett, men planen er å bli ferdig med anleggsgartneren nå i år.

 12. Så gøy å se. Trodde du hadde mye større hage, jeg! Det er jo ofte sånn at man lager et bilde i hodet sitt.
  En annen ting jeg så var at du har endret hårfrisyre. Riktig så kledelig var den. Gleder meg til å følge hageprosjektet deres!

 13. Forandring fryder Anne!! som regel når det gjelder slike ting som hage i alle fall. Dettane blir bra etterhvert ja, ikke rart du har sett hele gjengen din i sving nå før vinteren :-)

  Ikke før nå så jeg den ekornutfordringen din, hadde jeg nå sett og fulgt med hadde det nok kommen noen gullkorn fra min lille Ekornfrøken også.

  Regn regn regn her og jeg kjenner det begynner å gå skrekkelig utover humøret. En hel uke, puh, men kan vel neppe gi opp heller.

  Varm klem til Annevennen.

 14. Hei! Så hyggelige kommentarer da!
  Morro dette at dere vil følge med oss. Jeg sitter og skriver på presentasjon av planer for hagen nå, så det bør komme om noen dager, trur eg.. (litt kranglete helse i dag, har overdrevet aktivitet siste uken)

  Ja Trine, vi krysser fingrene for vinterværet vi også… men jeg har forstått det sånn av annleggsgarteren at vi ikke er så avhengig av at det holder seg i pluss. Noe av arbeidet har vi forøvrig tenkt å gjøre til neste år uansett, men planen er å bli ferdig med anleggsgartneren nå i år.

 15. Gleder meg til å følge prosjektet deres videre, dette blir spennende. Ha en rikig fin dag :)

 16. Skal bli spennende å følge med videre hvordan det blir til slutt :)

 17. Så spennende Anne! Gleder meg til å følge med for å se hvordan det blir.
  Og så fin du var på håret. Du passet frisyren veldig godt.

  Sv: Jeg er kjempefornøyd med denne fotobaggen. Mest på grunn av størrelsen, fargen og utseende og lommene på innsiden som gjør det lett å holde orden på fotoutstyret og annet jeg drar med meg. Den er vannavstøtende, men ikke vanntett, tror jeg. Jeg har ikke hatt den ute i regn for å teste den, så jeg vet dessverre lite om hvor vanntett den er i glidelåsen. Du kan besøke fotobag.no sin facebookside og spørre dem der, kanskje? Da vil du sikkert få et bedre svar :)

  Håper du har det bra. Tror jeg må hive meg på konkurransen herr høst hvis det ikke er for sent :)

  Klem Tonje

 18. Utrolig morsomt – vi gleder oss til å følge med!!!

 19. Tonje Boganes

  Så spennende Anne! Gleder meg til å følge med for å se hvordan det blir.
  Og så fin du var på håret. Du passet frisyren veldig godt.

  Sv: Jeg er kjempefornøyd med denne fotobaggen. Mest på grunn av størrelsen, fargen og utseende og lommene på innsiden som gjør det lett å holde orden på fotoutstyret og annet jeg drar med meg. Den er vannavstøtende, men ikke vanntett, tror jeg. Jeg har ikke hatt den ute i regn for å teste den, så jeg vet dessverre lite om hvor vanntett den er i glidelåsen. Du kan besøke fotobag.no sin facebookside og spørre dem der, kanskje? Da vil du sikkert få et bedre svar :)

  Håper du har det bra. Tror jeg må hive meg på konkurransen herr høst hvis det ikke er for sent :)

  Klem Tonje

 20. Hehe, Anne, jeg er ikke overraska. Nå har vi mer hage på østsiden av huset, men ja, her ligger huset midt på og så er det relativt smale parti hele veien rundt.

  Anne2, i alle dager, jeg tar da i mot ekorngledepostelenker i lang tid frem! Her blir ikke bloggpostene uaktuelle med det første altså!!

  Tonje. tusen-tusen takk for info :D

  Allemannalle, morro at dere vil være med oss i prosessen :)

  Og ja! jeg liker også den nye sveisen :) Endelig ble det frisørbesøk på meg!!

 21. Hehe, Anne, jeg er ikke overraska. Nå har vi mer hage på østsiden av huset, men ja, her ligger huset midt på og så er det relativt smale parti hele veien rundt.

  Anne2, i alle dager, jeg tar da i mot ekorngledepostelenker i lang tid frem! Her blir ikke bloggpostene uaktuelle med det første altså!!

  Tonje. tusen-tusen takk for info :D

  Allemannalle, morro at dere vil være med oss i prosessen :)

  Og ja! jeg liker også den nye sveisen :) Endelig ble det frisørbesøk på meg!!

 22. Kjempespennende! Og et veldig bra utgangspunkt med mye potensial! Gleder meg til å se videre!!!
  Hos oss har vi ikke gjort noe drastisk, bare litt nye planter og et nytt bedd(og det tar jammen meg tid nok!!!) Men spennende med store prosjekter! Tanta mi fikk anlagt hage til det nye huset sitt for noen år siden, til tross for at hun ble delvis paralysert etter ei bilulykke, og kun kan gå korte avstander med krykker. Hun har en fantastisk hage som hun kan stelle og plante i helt selv, fordi hun fikk beddene opphøyet til ca. 1m høyde med bred komfortabel mur til å sitte på, og så fikk hun lagt hun belegningssteinsveier og terrasse istedenfor gress. Helt genialt, spør du meg. Den er nydelig!
  Lykke til!

 23. Ingvild, Ja, det å få en hage som er tilpasset fungsjonsnivå er virkelig genialt! Det er jo litt av det vi skal oppnå her nå, men ikke på samme måte naturligvis.
  Morro å høre om hagen til tantn din :)

 24. […] sofadans, for hurra-hurra, transformasjonen fra koselig dog upraktisk til drømmehage er i gang. Tidligere i uken tok jeg dere med på en videorundtur av slik det var før, og i dag skal jeg vise dere hva planen er for den nordre delen av […]

 25. Så flott det kommer til å bli! Du har en frodig hage som den er også, men så deilig med hageforvandling etter deres smak! Dette blir kjempespennende å følge med på! Flott med så godt illustrert videoklipp av hagen deres!
  Lykke til med fortsettelsen ;)

 26. […] har tidligere vist dere video av hvordan hagen så ut før endring, og hvordan nordsiden skal se ut. I dag skal jeg prøve å forklare vestsiden. Dette er den delen […]

 27. […] er som sagt i gang med store endringer i hagen. I denne videoen ser du hvordan hagen så ut før vi startet arbeidet, her får du nordsiden forklart, og her får du vestsiden forklart. […]