Herr Herlige høst! Konkurranseutlysning, del hageglede!

Hehe, så har da omsider herrene fått sitt eget tema!
Hver mnd kjører jeg en konkurranse her på Moseplassen hvor dere lesere kan dele deres hageglede og gi inspirasjon og kunnskap til andre hageglade. Denne måneden er temaet høst, og jeg ønsker kandidater som sprer glede om det fine ved høsten. For det er jo mye med høsten som er flott!

Rund, frisk, freidig.
Forfallen, en sølvrev?
Hvem er Herr Høst? Er det en jypling som spretter rundt i orange dress og danser på bordene? Eller er det en gammel sølvrev som humrer i kroken og klyper søte sykepleiere i baken?
.

Hva er vakkert hos deg nå?
Blader, trær, blomster eller noe helt annet i hage, park eller natur?
Ta et bilde, gi kandidaten et personlig navn, skriv litt om hva motivet gir deg av opplevelse og del med oss!
La oss hylle høsten, vise frem at høst er fint, ikke sorg!

Alle kan delta! Dere med blogg lager blogginnlegg og legger så lenke til blogginnlegget via den blå knappen under bidragene, dere som ikke har blogg kan sende bidrag til meg på epost (moseplassen @ gmail.com).

Konkurranseinfo:
– Påmeldingsfrist, 13 oktober kl 23.59
– Avstemning løper fra 14. til og med torsdag 17. oktober.
– De ti som får flest stemmer i innledende runde går videre til finalerunden. Denne åpnes 19. oktober og løper til 21. oktober kl 20.00
– Vinner offentliggjøres 22 oktober.

Ingen premie denne gangen, men heder og ære og visshet om at du huser han som er finest av alle ;)

Avstemningen er nå åpen, du kan stemme på inntil ti ulike kandidater!


‘); // ]]>

* Skriv inn både navnet på bloggen din eller deg, OG navnet på kandidaten din.
* Navnet på kandidaten skal være et du har funnet på, ikke dens “ekte” navn. Jeg er et menneske, men jeg heter Anne, om du skjønner ;) (navnet kan være beskrivende, eller et vanlig fornavn ol)
* Bilder som legges til her skal være uten gjenkjennelige mennesker.
* Det er veldig hyggelig om du lenker hit fra blogginnlegget ditt slik at andre også kan delta

Blir du med?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 Comments

 1. Hei! Jeg klarer ikke legge opp mitt bidrag, denne gangen heller. Ønsker å legge inn stien du ser fra Herr høst på besøk! Hvis du kan hjelpe meg da?

  Ha en fin høst kveld og helg!

  Klemmer fra Anne Marit

 2. Hei! Jeg klarte å legge inn innlegget. Men da jeg ble bedt om å velge et bilde, kom det bare et smileikon og en reklame å velge i. Jeg har valgt kandidat Herr O. Range fra innlegget mitt hvis man bare kan legge ut en kandidat….

 3. Takk, Anne, for at du fikset bildet mitt :)

 4. […] da jeg skulle til å legge ut en liten hyllest til svartsurbærbusken min, satte Anne på Moseplassen igang en Herr Høst konkurranse. Så da må jo Herr Svartsur få være […]

 5. Det er en glede å presentere Herr Svartsur :-). Men bildet ble ikke med. Og jeg husker ikke hva det var vi gjorde sist?

 6. jeg har sletta deg, testa, og funnet ut at du nok har en eller annen fancy bildehosmegfårduikkebruke greie, så du må trolig laste bildet rett opp fra datamaskina når du er i “velge bilde” vinduet. Om du ikke skjønner hvordan, så sender du bildet til meg pr epost så fikser jeg det for deg :)

 7. Jepp :-). Stilig – jeg visste ikke at jeg hadde noen blokker… Men det er jo veldig greit, når jeg vet om det selv. Nå har jeg lastet direkte ned og da funker det ser det ut til. Takk for hjelpen :-)

 8. Fint at du la meg inn Anne :) Lagde innlegget i går og publiserte i dag. Jeg burde hatt med Herlige herr Bølle høst ;)

 9. Så gøy konkurranse, jeg er med :))

 10. Hei.
  Jeg var nok litt rask med å legge inn til konkurransen. Fikk teksten med mitt fulle navn. Greier ikke å endre det. Kan du? Eller fortelle meg hvordan jeg gjør det.
  Skal stå: Mor Inger – høststemning
  Forøvrig er Moseplassen fantastisk :)
  Hilsen Inger

 11. […] er mye flott i hagen på høsten, delta på Herlige herr Høst og del din […]

 12. Takk Inger, og nå har jeg rett opp :)

 13. Og HURRA! for alle som er med og hyller den fine høsten :D

 14. Mor Inger

  Hei.
  Jeg var nok litt rask med å legge inn til konkurransen. Fikk teksten med mitt fulle navn. Greier ikke å endre det. Kan du? Eller fortelle meg hvordan jeg gjør det.
  Skal stå: Mor Inger – høststemning
  Forøvrig er Moseplassen fantastisk :)
  Hilsen Inger

 15. Hei Anne!
  Jeg vil gjerne delta i høstfesten din med min Herr Skambank! Håper han får ro til å sette seg ned; rundt høstens herlige bord, sammen med alle dere andre!

 16. Hei Anne
  jeg skulle visst satt inn ellypropelly i stedet for fullt navn når jeg la inn Herman Høst. Hvordan fikser jeg det da? Sorry, leste teksten litt overfladisk….

 17. jo, jeg fiksa det sjøl. Ha en flott helg! Her blåser det , så Herman er i riktig storform :-)

 18. Så mange flotte høstbilder folk tar:)

 19. Flott at du ordna opp Elly.

  May, ja ikke sant!

 20. Så våger jeg meg til å melde på en sjelden kandidat fra havet og ikke fra “haven”. Synes han er veldig mandig og maskulin, representerer høsten og smaker fantastisk herlig! Herr Hummer Høst! Ha en fin helg!

 21. […] Det er mye å glede seg over på høsten :) Bær, blomster, blader, kongler, trær og bær – hva setter du pris på i hagen akkurat nå? Delta i konkurransen om å huse Herr Herlige høst! […]

 22. Her var det masse flotte høstmotiver!
  Ha en strålende tirsdag :)

 23. Har spekulert litt på denne, og trodde ikke jeg hadde noen Herrer i hagen min. Helt til i dag… ;-)

 24. Har meldt på Herr.Røde Bær.
  Mange flotte kandidatar her :-)
  Akkurat no er det 3,3 grader ute og det pøsregnar..
  Men som kandidatane her viser kan hausten vere veldig fin også.

  klem

 25. Her var det jammen mange flotte, spennende, tøffe og vakre høstpresentasjoner :D Jeg henger meg på jeg også og ønsker alle en god høstkonkurranse :D

 26. […] Og pst, har du meldt på din høstglede for Herr Herlige Høst? […]

 27. FLott å ha dere med alle sammen, og veldig artig å se hvordan en herr-forran endrer deltagerene. Ikke mye, men det er forskjell så absolutt.

 28. Er nå artig disse konkurransene dine. Hadde en koselig kveld i går hvor jeg kikket på de forskjellige bidragene. Mye god lesing :)
  Nå har jeg ordnet link på siden hos meg til avstemmingen, og gitt mine stemmer. Ønsker deg en fin helg :)

 29. Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min. Jeg burde ha svart hver eneste en av dere, men jeg har hatt trøbbel med å forbli pålogget her. Håper det endrer seg snart, slik at jeg får kommentert bloggene deres. Mange fine kandidater her. Flotte bilder og flinke fotografer. Ønsker dere alle lykke til i konkurransen om å bli Herr Herlige Høst. Alt det beste fra M@y

 30. […] Så tusle inn på konkurransen og bli kjent med de 30 ulike herrene som konkurrerer om å bli Herr Herlige Høst! […]

 31. Uff, der ble jeg for sen. Skulle jo meldt på Herr Gingko Acer….
  http://4.bp.blogspot.com/-1O6nyYk4oU8/ToVw3FytMaI/AAAAAAAABgo/PE4_4NMZrVE/s1600/gingko.jpg

 32. Nemmen så dumt da Randi, flott bilde!

  May og Anki, fint å høre at dere synes det var mye flott å se!

 33. Stemmer avgitt. Vanskelig å velge blant så mange fine bilder, men bestemte meg da til slutt. :)

 34. Uff, der ble jeg for sen. Skulle jo meldt på Herr Gingko Acer….
  http://4.bp.blogspot.com/-1O6n

 35. Uff, gikk glipp av hele denne utfordringen så rakk ikke å legge inn bidrag denne gangen……men har sett på andres bidrag og avgitt stemme:)

 36. Har stemt på flere flotte bidrag her :-)

 37. […] du, har du husket å stemme frem din favoritt for Herr Herlige Høst? Masse tips for høsthagen der […]

 38. Stemt. Mange flotte herrer!
  Klem Tonje

 39. […] Har du ikke vært innom bloggen her den siste uken? For å se alle de 30 påmeldte og konkurranseutlysningen, klikk her. […]

 40. Tusen takk til alle som har lagt igjen hyggelig kommentar på bloggen min, i forbindelse med utfordringen! Snill e dåkker! :-)

 41. […] fra innledende runde (se alle 30 kandidater) og finalerunden er nå […]

 42. Festlig. Nå må jeg på jakt etter hr. Høst!

 43. Her er min herr Høst!
  http://somdagenegr.blogspot.no/2014/09/herr-lvfarge-blad.html
  Han heter Løvfarge Blad. Jeg fant ingen sted å linke opp er inne? Ikke skjønte jeg hvordan jeg skulle stemme heller? Men jeg titter innom igjen vet du! Ha en fin dag!

 44. Oppdaget plutselig at dette var en veeeeeeeeeeeeeeldig gammel konkurranse! Sorry! Men det hadde vært hyggelig om du laget en sånn for 2014 her inne også da! Se bort fra mine siste kommentarer da og ha en god helg! :)

  1. Hehe, skulle til å fortelle deg det. Men veldig koselig at du lot deg inspirere lell! Det blir ingen høstbladkonkurranse nå denne høsten, men det kommer kanskje en til neste år, og definitivt noen andre konkurranser før det :)

 45. naturglede

  Her er min herr Høst!
  http://somdagenegr.blogspot.no
  Han heter Løvfarge Blad. Jeg fant ingen sted å linke opp er inne? Ikke skjønte jeg hvordan jeg skulle stemme heller? Men jeg titter innom igjen vet du! Ha en fin dag!