x-faktor blomsterutgaven 2012: HVIT!

Vel, da er det avgjort, gult er kult! Det ble sjokkerende 110 gule bidrag til forrige runde! Jeg er imponert, og veldig glad for at så mange vil være med på konkurranse. Hurra for dere :D

I dag og i morgen (tirsdag og onsdag) samler vi HVITE blomster

Om konkurransen:
X-faktor Blomsterutgaven 2012 er en upretensiøs konkurranse hvor alle kan delta.
Fordelt på åtte innledende runder kjemper blomstene om en plass i solen. Hvilken blomst har det lille ekstra som bringer det finaleplass og seier? Juryen ser etter sjarme og skjønnhet, og som alle juryemedlemmer lar de seg påvirke av en god historie. Dette er altså ikke en ren fotokonkurranse, tekst kan bidra til finaleplassen, og i finalen bestemmer folket!

Oppdatert: Hvit runde er nå avsluttet. Se de fantastiske 119 kandidatene!

* Dette er den fjerde av åtte innledende runder; en farge for hver runde. Påmelding legges ut annenhver dag og er åpen i to dager. Du kan levere ett bidrag til så mange av rundene som du ønsker
* Fargene kommer i denne rekkefølgen: Rosa, blå, gul,  – hvit –  rød, lilla, orange og «andre (feks sort)». (Fargene som har vært er klikkbare så du kan se tidligere bidrag)
* Juryen plukker ut 24 finalister, og den 20 februar tar dere lesere over og stemmer frem deres favoritter.

Mer om konkurransen, regler for å delta og kriteriene juryen vurderer for finaleplass finner du i introduksjonsposten.

Juryen:

Juryen har ansvar for å plukke ut de 24 finalistene og består av:
Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen, forfatterne av den ferste boken Hageselskapets Knoller og løker . Tommy Tønsberg er redaktør for Hagetidende, foredragsholder, hagefotograf og forfatter for to andre bøker i samme serie. Kenneth Ingebretsen er gartner, hagefotograf og redaktør for Blomstervenners klubbs medlemsblad. Du treffer de i den nylig oppstartede og meget inspirerende bloggen Hageliv

Svein Våtsveen, mangeårig hageentusiast og eier av nettbutikken Planteriket. Planteriket er en liten butikk proppfull av planter og løker du bare kan drømme om å finne hos andre, Svein startet butikken fordi han ønsket å tilby unike planter han savner i vanlige utsalg. Hyggelige priser og ypperlig service!.
— Jeg (Anne) sitter også i juryen.
.

Premier:

* Fra Grønt Fokus: 2.500 kr gavekort. Grønt fokus fører drivhus, hagestuer, basseng, belysning mm.
* Fra Hagemessen: 10 stk billetter til hagemessen.
* Fra GardenGirl: Nikkers snekkerbukse og hansker
* Fra Cappelen Damm: Tre eksemplar av boken Knoller og løker.
Klikk her for mer informasjon om premier

.


‘); // ]]>

Hvit runde er avsluttet. Lyst til å delta i konkurransen? Klikk her så føres du til aktiv konkurranse.

PS: Jeg er naturligvis innom alle deltagerene, og jeg storkoser meg med de flotte bidragene til konkurransen, men jeg makter dessverre ikke over å kommentere hos dere alle. Beklager det!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 Comments

 1. Så herlig med så god oppslutning på din konkurranse, flink du:) Kanskje jeg kan klare å finne en hvit en… Tror jeg har en:)

 2. Fant en og er med:) Jobber netter denne uken og det gir litt tid til bloggen både min og andres:) Jeg ønsker alle lykke til, og gleder meg til å se alle deltakerne:)

 3. Hej, ville bara visa min berättelse om vårt Skogsolvon (Krossved) idag när färgen är vit. Hoppas det går bra trots att den är skriven på svenska.
  Ha en fin dag.

 4. Jeg vil først og fremst takke deg så masse, Anne for at du drar i gang alt dette for oss blogglesere. Det er helt herlig å bedrive ellevill hageblogging igjen når snøen ligger i fonner der ute. Jeg gleder meg til hver eneste ny kategori og vil helst ikke at det skal ta slutt. Er nok så sugen på vår nå, men akk det er lenge til på disse breddegrader. Ha en riktig fin tirsdag og igjen tusen takk for at du orker. Husk å ikke slite deg ut, ta en hvil innimellom også.
  Klem.

 5. […] Så det er bidrag til hvit blomst i Moseplassens mønstring. […]

 6. Takk for koselig kommentar hos meg, fant ikke ut hva den gule blomsten heter, har ikke floraen tilgjengelig akkurat nå. Tusen takk for at du arrangerer denne konkurransen, veldig artig å være med :)
  Litt av en jobb å kommentere hos alle og ikke minst gå igjennom alle bidragene for å finne finalistene, du er flink :))

  Ha ei fortsatt fin uke :))

 7. Tusen takk, Anne, for at du lager et slikt lyspunkt i vintermørket. :) Ingen som forventer at du skal kommentere hos alle – det skjønner vi at du ikke kan rekke, med den oppslutnnigen! :) Håper bare at mange av de som bidrar, har bitte litt tid til å stå på stand under hagemessa også. Det hadde vært så gøy å få til! :)Takk og takk til deg!

 8. Hei Anne og takk for hyggelig konkurranse;) Kan trær være med…når de ikke har blomster??..sikkert dumt spørsmål..for det må være blomster ikke sant?

 9. Hei Anne.
  Så herlig med alle disse vakreblomstene
  og for meg som er håpløs når det gjelder navn
  er dette herlig lærerikt.
  Ha en fin dag.
  og takk for at du fo oss aktiv.
  Klem

 10. Veldig morsom konkurranse dette her!!! Men i morges gikk det litt galt ved innregistreringen min – kanskje du kan korrigere bidragsnavnet i indeksen fra din kant? Jeg skrev visst magolia istedenfor magnolia i farten.

 11. […] I dag dreier Moseplassens konkurranse seg om fargen hvit: Leucanthemum maximum […]

 12. Hei alle sammen, takk for kjempekoselige kommentarer, det er så kjekt med tilbakemelding :)

  Tovepia, dessverre. Det er blomsten som er poenget denne gangen, så ganske riktig så kan ikke trær uten blomster delta.

  Anne Kari, jeg skal ta en turn til med å snakke om messe nå, vi må få bestemt oss og jeg tror nok at vi kan få nok til å stå, folk må bare våkne opp litt.

  Hans, både svensk og dansk tekst er helt fint :)

 13. […] Dette blir også mitt bidrag i X-faktor blomsterutgaven hos Moseplassen. […]

 14. Jeg får ikke til å legge inn mitt bidrag denne gangen. Forstår ikke helt hva som er galt :-(

  Jeg får prøve igjen senere kanskje og se om det ordner seg. Uansett så legger jeg lenken ut her nå om det viser seg at jeg trenger hjelp.

  http://newdawnsinhagedagbok.blogspot.com/2012/02/hvit-x-faktor-hjerter.html

  Kjempeflott tiltak Anne, og hvilken oppslutning :-)

  Kristin

 15. Hei New Dawn, det var altså andre gangen den buggen dukket opp! Skjedde i går for en annen blogger også. Merkelig.
  Jeg testet lenken din og la den inn, det er nemlig mulig å omgå det ved å bruke “legg inn direkte url” (eller hva det nå står på engelsk) for å legge inn bildet (fane, over alle bildene). Om det ble feil bilde eller feil ettelleranna så sier du i fra så sletter jeg.

  Men nå ble jeg irritert og bekymret. Når det skjer hos deg som pleier å få det til så aner jeg ikke hva det kan være. Har du lagt til en ny gadget siden sist du brukte lenke-dingsten?

 16. Hei alle sammen, takk for kjempekoselige kommentarer, det er så kjekt med tilbakemelding :)

  Tovepia, dessverre. Det er blomsten som er poenget denne gangen, så ganske riktig så kan ikke trær uten blomster delta.

  Anne Kari, jeg skal ta en turn til med å snakke om messe nå, vi må få bestemt oss og jeg tror nok at vi kan få nok til å stå, folk må bare våkne opp litt.

  Hans, både svensk og dansk tekst er helt fint :)

 17. Jeg får ikke til å legge inn mitt bidrag denne gangen. Forstår ikke helt hva som er galt :-(

  Jeg får prøve igjen senere kanskje og se om det ordner seg. Uansett så legger jeg lenken ut her nå om det viser seg at jeg trenger hjelp.

  http://newdawnsinhagedagbok.bl

  Kjempeflott tiltak Anne, og hvilken oppslutning :-)

  Kristin

 18. Tusen takk for hjelpa Anne. Flott at du fant ut av problemet , og at det ikke var hos meg det lå :-)

  Det hadde sikkert tatt uker før jeg hadde funnet ut hvordan jeg skulle løse det :-)))

  Kristin

 19. Lykkefunn

  Hei Anne!
  Dette ga meg inspirasjon til å fortsette med bloggen jeg så vidt har kommet i gang med. Det er så mye jeg ikke kan og det er sååå mye jeg ønsker å lære meg! Tenk om det kunne vært en samling med hagebloggere som kunne dele med seg av erfaringer og ideer… det hadde vært noe det!
  Det som inspirerer meg mest nå, er at det stadig er noen innom bloggen min og kommenterer bilder etc..
  Skulle gjerne vite hvordan jeg kan melde meg inn i fellesskapet dere har med hagebloggere.
  Takk for at du gjør vinterdagene lyse gjennom denne konkurransen!

 20. Så utrolig mange flotte bidrag – og jeg må si “stakkars” dommere. Dette må jo være verre enn Idol. Går jo ikke an å velge bort noen av disse :) Så mange vakre blomster! Gleder meg til sommeren og ønsker dommere lykke til.

 21. Så mange hvite skjønnheter. Her var det mange fantastisk flotte bilder!

 22. Hei igjen Anne :)
  Kjempeartig konkurranse, og spennende.
  Takk for jobben du gjør med å arrangere!
  Det er mye inspirasjon å finne i bildene, og ikke minst tips til vakre stauder og busker :)

 23. Hei :)
  Takk for koselige kommentarer!

  Lykkefund, du fant jo frem til hageblogger nå så jeg, velkomme med :) Når det gjelder tips så dukker det jo opp litt her og der, og så er det bare å spørre de som har fått til det du har lyst til, om det er noe blogg-teknisk. Jeg bloger ikke lenger på blogspot så jeg har sluttet å bry meg om det tekniske så jeg er ikke noe til hjelp dessverre.

  Hanne, hurra for dommerene! De har litt av en jobb ja :)

 24. […] Moseplassens blomsterfaktor har kommet til hvit. Det er mulig å delta ut dagen i dag, før det kommer en ny farge. Og når jeg nå skriver har det kommet over 100 vakre hvite blomster allerede!! Det er kjempedeltagelse og virkelig morsomt! […]

 25. […] Denne bloggposten er sendt inn som bidrag til X-FAKTOR BLOMSTERKONKURRANSEN 2012, i kategorien HVIT. Konkurransen holdes av Moseplassen, og vil du se flere bidrag, eller delta i konkurransen selv, klikk HER. […]

 26. Ja her var det mange flotte kandidater og vi får bare fortsette å heie på dommerne som har litt av en jobb å gjøre! Er de åpen for bestikkelser i form av skjeldne planter?!? Særlig :)Flott konkuranse Anne!
  Marit

 27. Ohh vad synd nu hinner jag inte var med här.
  Hittar inte var man översätter så jag kan läsa reglerna men kanske nästa gång:
  Hinner inte göra ett inlägg idag om vita blommor.
  Annika

 28. Hei Annika.
  Google translate er fin å bruke for oversettelse, om det er noe som blir uforståelig så spør du, og gjør du noe galt så skal jeg da si i fra ;)

  http://translate.google.com/translate?sl=no&tl=da&js=n&prev=_t&hl=no&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fmoseplassen.com%2F2012%2F02%2Fx-faktor-blomster-hvit%2F&act=url

  Maritfri, hihi, nei her nytter selv ikke dådyrøyne (spesielt ikke dådyrøyne når jeg tenker meg om)

 29. Tack!
  då får jag testa nästa runda för jag hinner inte med ett inlägg idag. Skulle hittat hit tidigare.
  Jättekul grej!
  Imorgon är jag borta hela dagen…

  Annika
  som hoppas kunna hänga med på någon av de som finns kvar

 30. Hei :)
  Takk for koselige kommentarer!

  Lykkefund, du fant jo frem til hageblogger nå så jeg, velkomme med :) Når det gjelder tips så dukker det jo opp litt her og der, og så er det bare å spørre de som har fått til det du har lyst til, om det er noe blogg-teknisk. Jeg bloger ikke lenger på blogspot så jeg har sluttet å bry meg om det tekniske så jeg er ikke noe til hjelp dessverre.

  Hanne, hurra for dommerene! De har litt av en jobb ja :)

 31. Hei Annika.
  Google translate er fin å bruke for oversettelse, om det er noe som blir uforståelig så spør du, og gjør du noe galt så skal jeg da si i fra ;)

  http://translate.google.com/tr

  Maritfri, hihi, nei her nytter selv ikke dådyrøyne (spesielt ikke dådyrøyne når jeg tenker meg om)

 32. […] til så mange av rundene som du ønsker * Fargene kommer i denne rekkefølgen: Rosa, blå, gul, hvit – rød – , lilla, orange og «andre (feks sort)». (Fargene som har vært er klikkbare […]

 33. […] til så mange av rundene som du ønsker * Fargene kommer i denne rekkefølgen: Rosa, blå, gul, hvit,  rød –  lilla –  orange og «andre» (dvs, sort, grønn, flerfarget mm). * Juryen […]

 34. […] til så mange av rundene som du ønsker * Fargene kommer i denne rekkefølgen: Rosa, blå, gul, hvit, rød, lilla – orange – og «andre» (dvs, sort, grønn, flerfarget mm). * […]

 35. […] til så mange av rundene som du ønsker * Fargene kommer i denne rekkefølgen: Rosa, blå, gul, hvit, rød, lilla, orange – og «andre» (dvs, sort, grønn, flerfarget mm). * Juryen […]

 36. […] Klikk her dersom du ønsker å se alle hvite bidrag […]

 37. […] det er bidrag til hvit blomst i Moseplassens mønstring. WP_SLIDESHOW_IMAGES = { load: […]

 38. […] jeg håper dere bruker flittig fremover: rosa  — blå — gule – hvite — røde — lilla —orange — sorte, grønne, flerfargede ol […]