x-faktor blomsterutgaven 2012 LILLA

Eventyret fortsetter :)  Konkurransen vokser, nye kommer til og det har allerede kommet forslag fra flere hold om at jeg må gjenta dette. Og jeg må si at jeg har tenkt det samme… Så da sier vi det sånn, vi gjentar konkurransen om et år!

Men tilbake til denne konkurransen. I dag og i morgen (lørdag og søndag) samler vi LILLA blomster

Oppdatert: Lilla runde er nå avsluttet. Det ble 103 flotte kandidater, du ser alle lengre ned i posten

X-faktor blomsterutgaven er en åpen og upretensiøs konkurranse, blir du med?

Om konkurransen:
X-faktor Blomsterutgaven 2012 er en upretensiøs konkurranse hvor alle kan delta.
Fordelt på åtte innledende runder kjemper blomstene om en plass i solen. Hvilken blomst har det lille ekstra som bringer det finaleplass og seier? Juryen ser etter sjarme og skjønnhet, og som alle juryemedlemmer lar de seg påvirke av en god historie. Dette er altså ikke en ren fotokonkurranse, tekst kan bidra til finaleplassen, og i finalen bestemmer folket!

Mer om konkurransen, premier, regler for å delta og kriteriene juryen vurderer for finaleplass finner du i introduksjonsposten.

Lenker til fargene vi allerede har samlet: 84 rosa bidrag, 92 blå bidrag, 110 gule bidrag, 119 hvite bidrag og XX røde bidrag.

Juryen:

Juryen har ansvar for å plukke ut de 24 finalistene og består av:
Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen, forfatterne av den ferste boken Hageselskapets Knoller og løker . Tommy Tønsberg er redaktør for Hagetidende, foredragsholder, hagefotograf og forfatter for to andre bøker i samme serie. Kenneth Ingebretsen er gartner, hagefotograf og redaktør for Blomstervenners klubbs medlemsblad. Du treffer de i den nylig oppstartede og meget inspirerende bloggen Hageliv

Svein Våtsveen, mangeårig hageentusiast og eier av nettbutikken Planteriket. Planteriket er en liten butikk proppfull av planter og løker du bare kan drømme om å finne hos andre, Svein startet butikken fordi han ønsket å tilby unike planter han savner i vanlige utsalg. Hyggelige priser og ypperlig service!.
— Jeg (Anne) sitter også i juryen.
.

Premier:

* Fra Grønt Fokus: 2.500 kr gavekort. Grønt fokus fører drivhus, hagestuer, basseng, belysning mm.
* Fra Hagemessen: 10 stk billetter til hagemessen.
* Fra GardenGirl: Nikkers snekkerbukse og hansker
* Fra Cappelen Damm: Tre eksemplar av boken Knoller og løker.
Klikk her for mer informasjon om premier


‘); // ]]>

Påmelding for lilla er stengt.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 Comments

 1. Heia Anne ;)
  Jeg tørker enda og selv om fargen er lilla er ikke formen i 100 men jeg gleder meg til mars og blir med whatever det går ut på ;D

  klm

 2. Hehe – nei litterlære mesterverk blir det ikke, men gøy er det lell!

  Gratulerer med en kjempesuksess! Så mange flotte bidrag og jeg er enig med deg – det kan bli god plass i lommeboka til våren ;) Jeg gleder meg til hver eneste runde nå :).

 3. “sukk” det er jo så mye fine blomster med. Herlige bilder. Det er nok mange hager som det krabbes rundt i for å ta bilder. Hva blir neste. En bok om bloggerenes hager? Hadde vært noe det.

 4. Dette er så moro! Dette må du bare gjøre mer av! Gleder meg til det!

 5. Hei Anne:)
  Hvilken suksess!!!…dette er kjempeflott:)
  Alle hjerter gleder seg….
  Ta en kikk innom meg…suprice:))

 6. Da er jeg med, og gleder meg til nok en runde med en titt på vakre blomster. Takk for nok en herlig konkurranse. :)

 7. […] konkurranse «X-faktor blomsterutgaven» har kommet til fargen lilla. Du kan delta i dag og i morgen med lilla blomster før vi beveger oss over i neste farge. Bare […]

 8. Her gikk det litt fort i svingen og jeg ser at tittelen dvs blomsternavnet fikk en uønsket p til slutt. Kan den fjernes av deg Anne? Om ikke så er det vel ikke verdens undergang. Så! Da kan mannen endelig få meg med ut på tur! Det viktigste først må vite :)
  Takk til Anne og lykke til til alle elleville hagevenner!
  Marit

 9. Takk for hyggelige kommentarer! Egen hagebok fra bloggeieres hager, tja, kanskje det? Spre blogggleden litt ut fra internetT? Vi trenger flere hagevandringsbøker.

  Maritfri, navnet er nå fikset :)

 10. Hei Anne! Lilla er vår, lilla er duft, lilla er glede! Her legger jeg ved min kandidat! Vi får se om jeg klarer å henge med videre… Fortsatt god helg og ønsker om en flott, fargerik uke!

 11. Jeg må bare takke for en fortreffelig konkurranse :)
  Jeg har hatt bloggmuligheten tilgjengelig leenge nå – men aldri kommet i gang … og med denne konkurransen må jge bare! Det har blitt en avhengighet! En bra en – håper jeg :) Det er gøy å sitte å se gjennom egne bilder til konkurransen – og det er veldig inspirerende å se gjennom andres bilder! Mye vakkert der ute!

  Så – takk for Moseplassen :)

 12. Sannelig klarte jeg å snike meg med før fristen gikk ut dag… :-) Så koselig å se på alt det vakre!!

 13. […] mange av rundene som du ønsker * Fargene kommer i denne rekkefølgen: Rosa, blå, gul, hvit, rød, lilla – orange – og «andre» (dvs, sort, grønn, flerfarget mm). * Juryen plukker […]

 14. […] Moseplasssen har lilla som farge disse to dagene. Jeg er ikke helt sikker på hvordan fargen lilla er. Nyansene er så mange. Men den må vel ligge et sted mellom rosa og fiolett. Eller er det fiolett? Jeg velger å tolke fargen som en gruppe farger mellom rosa og fiolett. Farger som er litt kjølige og mystiske og roer ned mer hissige individer i bedet. […]

 15. […] mange av rundene som du ønsker * Fargene kommer i denne rekkefølgen: Rosa, blå, gul, hvit, rød, lilla, orange – og «andre» (dvs, sort, grønn, flerfarget mm). * Juryen plukker ut 24 […]

 16. […] Klikk her dersom du ønsker å se alle lilla bidrag […]

 17. […] dere bruker flittig fremover: rosa  — blå — gule – hvite — røde — lilla —orange — sorte, grønne, flerfargede ol […]