x-faktor blomsterutgaven 2012: Sorte, grønne, flerfarget mm.

Så. Siste runde! Og i dag og i morgen (onsdag og torsdag) håper jeg dere spar frem spennende planter i sort og grønt og andre farger som ikke har passet inn før, samt flerfargede blomster. Venter spent!

Når siste runde er ferdig så skal juryen finne de siste kandidatene, og så lager jeg ett eget innlegg med alle finalistene som publiseres den 20, så den 20. må dere innom og se hvem som kom videre og stemme frem deres favoritter :)

Og du, ettersom dette er siste runde nå, så lurer jeg litt, hvor mange av dere har vært med på alle åtte?

OPPDATERT: Påmeldingen er nå stengt. Det ble 88 spennende kandidater, du ser alle lengre ned i posten

Oppdatert: Konkurranseinnformasjon og premieinformasjon er flyttet ned til bunnen av posten. Mer om konkurransen, premier regler for å delta og kriteriene juryen vurderer for finaleplass finner du i introduksjonsposten.

Lenker til fargene vi allerede har samlet: 84 rosa bidrag, 92 blå bidrag, 110 gule bidrag, 119 hvite bidrag, 93 røde bidrag, 103 lilla, 91 orange bidrag

Juryen:

Juryen har ansvar for å plukke ut de 24 finalistene og består av:
Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen, forfatterne av den ferste boken Hageselskapets Knoller og løker . Tommy Tønsberg er redaktør for Hagetidende, foredragsholder, hagefotograf og forfatter for to andre bøker i samme serie. Kenneth Ingebretsen er gartner, hagefotograf og redaktør for Blomstervenners klubbs medlemsblad. Du treffer de i den nylig oppstartede og meget inspirerende bloggen Hageliv

Svein Våtsveen, mangeårig hageentusiast og eier av nettbutikken Planteriket. Planteriket er en liten butikk proppfull av planter og løker du bare kan drømme om å finne hos andre, Svein startet butikken fordi han ønsket å tilby unike planter han savner i vanlige utsalg. Hyggelige priser og ypperlig service!.
— Jeg (Anne) sitter også i juryen.

.

‘); // ]]>

OPPDATERT: Flyttet ned hit på nedsiden av påmeldingen etter endt konkurranse.

Premier:

* Fra Grønt Fokus: 2.500 kr gavekort. Grønt fokus fører drivhus, hagestuer, basseng, belysning mm.
* Fra Hagemessen: 10 stk billetter til hagemessen.
* Fra GardenGirl: Nikkers snekkerbukse og hansker
* Fra Cappelen Damm: Tre eksemplar av boken Knoller og løker.
Klikk her for mer informasjon om premier

Om konkurransen:
X-faktor Blomsterutgaven 2012 er en upretensiøs konkurranse hvor alle kan delta.
Fordelt på åtte innledende runder kjemper blomstene om en plass i solen. Hvilken blomst har det lille ekstra som bringer det finaleplass og seier? Juryen ser etter sjarme og skjønnhet, og som alle juryemedlemmer lar de seg påvirke av en god historie. Dette er altså ikke en ren fotokonkurranse, tekst kan bidra til finaleplassen, og i finalen bestemmer folket!

* Dette er den siste av åtte innledende runder; en farge for hver runde. Påmelding legges ut annenhver dag og er åpen i to dager. Du kan levere ett bidrag til så mange av rundene som du ønsker
* Fargene kommer i denne rekkefølgen: Rosa, blå, gul, hvit, rød, lilla, orange – og “andre” (dvs, sort, grønn, flerfarget mm).
* Juryen plukker ut 24 finalister, og den 20 februar tar dere lesere over og stemmer frem deres favoritter.
* For å delta må du ha en blogg eller hjemmeside eller flickr eller lignende bildealbum. Du legger inn bidraget ditt der, og melder det deretter på i boksen du finner lenger ned i bloggposten (nedenfor alle bildene).
* Bidraget må ha et bilde, og gjerne litt tekst om selve planten eller hvorfor du liker den.
* Dersom du kjenner navnet på planten så oppgir du det, om ikke så håper jeg leserne bistår med detektivarbeide.
* For å kunne gå til finalen så må blomsten du bidrar med kunne dyrkes utendørs i Norge. Ellers er alt som blomstrer ok, inkludert markblomster og planter man overvintrer inne.
* Jeg setter stor pris på om dere lenker hit til konkurransen slik at flest mulig kan ta del, både som deltagere og tilskuere :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 Comments

  1. Jag har varit med från början och det har varit riktigt trevligt. Jag fick göra flera inlägg under tiden det pågick och det är jag glad för.

    Ha det gott

  2. […] // Klikk her dersom du ønsker å se alle bidrag i siste runden […]

  3. […] Her finner du alle de påmeldte, flotte inspirasjonsgalleri jeg håper dere bruker flittig fremover: rosa  — blå — gule – hvite — røde — lilla —orange — sorte, grønne, flerfargede ol bidrag […]