Hageprogram: Gardeners World på SVT og City Gardener på Fem

Minner på at jeg har en oversikt over tv-program om hage. Den oppdateres jevnlig,  og starten av uken oppdaget jeg to nye program og oppdaterte selve programmet, men så glemte jeg å si i fra om det i eget blogginnlegg…

Men altså, de «nye»:
– Grønne fingere/ City Gardener er jo ikke direkte nytt, det er et program som har gått i reprise mange ganger tidligere, men om du ikke har sett det før, og er en sann morgenfugl (eller har opptaksboks) så er det vel verdt å se.  Ca kl 07.40 alle hverdager på Fem.

– Året i trädgården / Gardeners World. En institusjon innen engelsk hagetv, BBC sitt hovedprogram og har eget magasin. Det er 2011 sesongen som vises, og den ledes av Monty Don. Sendes to ganger i uken, sendetidene ser ut til å være temmelig utstabile (ikke fast dag og tid), men i morgen (søndag) kommer reprisen på program 2 kl 08.30, og så sendes program nr 3 på tirsdag kl 15.50 og reprise på program 3 på lørdag kl 13.10 Programmet kan sees på netttv, men kun i england og sverige. Lenker finner du via tv-program-oversikten.

Har du SVT så anbefaler jeg forøvrig «Den njutbara trädgården», trivelig om grønnsakshaging :)

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Jeg ser at jeg må stå opp tidligere for å få meg meg interessante hageprogram :) Kan titte litt før jobb og få inspirasjon til resten av dagen.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her