Moseplassen – livet i hagen
Småprat

Har du bilder av sitteplass i hagen å låne vekk til foredrag?

Published on: 13. mars 2012
12 comments

Hei :)
Jeg holder foredrag om sitteplasser i hagen på Gjennestad hagesenter nå førstkommende torsdag (ler mer her), og ser at jeg trenger noe mer illustrasjoner enn jeg har. Så da lurer jeg, kan du hjelpe?

– oppdatert: Tusen takk til alle dere som la igjen lenker her og sendte bilder pr epost, dere gjorde foredraget bedre! Jeg har takket de av dere jeg endte med å låne bilder av direkte, men tusen takk til alle for tilbudene. Lærerikt var det også å se hvordan dere har ordna det i egne hager, og til sommeren kommer det en egen konkurranse på dette med sitteplasser i hagen, så følg med dere som liker temaet :)

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits