Sitteplasser! NiB har konkurranse, 200 flotte bidrag å bli inspirert av, eller delta sjøl!

En god hagevenn av meg, Maria i Strandhuset, lanserte for noen år siden utrykket “stolhaging”. For meg er dette en helt essensiell aktivitet, helsa beordrer meg til å sitte den meste av tiden, men alle kan ha glede av å pepre hagen med sitteplasser!

Er du opptatt av sitteplasser i hagen så ta turen over til NiB (Norske interiørblogger). Via lenken finner du en konkurranse som er åpen for alle bloggere, og hvor det nå har kommet inn 200 ulike bidrag som du kan klikke deg inn på og bli inspirert av. Dersom du vil delta så kan du det uavhengig om du blogger om interiør til vanlig eller ei. Delta med nye eller gamle innlegg, men gjør det nå ganske så fort for fristen går ut i kveld kl 21!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *