Spretten søndag: Ikke bare vi som graver i hagen….

Det har vært gravehelg på Moseplassen, georginer opp og løk ned. Men det er jo ikke bare vi som graver, ekorna gjør også sitt. Nå synes jeg ikke egentlig at det å hente nøtter ut av den tørre fine materen og så grave den ned (og oppigjenn) rundomkring i hagen er så innmari smart, og jeg tror nok at ekornet var enig med meg i det når det på lørdag morgen støtte på det samme problemet som mannen, tre cm tykk skorpe på jorda! Mannen hadde spett og skarp spade, ekornets poter derimot var ikke så egnet for å grave i fryst bakke så nøttene den plutselig fikk lyst på igjen ble liggende. Men fyren med spettet gravde opp igjen en par-tre mandler til den og la pent på kanten da… hehe

(Bildet er fra onsdag, og viser ekornet i det det graver ned en mandel mellom georginene.)

Og du, sånn en liten pst: Har du sett de flotte finalistene i høstbladkonkurransen og stemt? Siste frist nå i kveld!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments

 1. Søt liten hagevenn!

  Jeg har sendt deg en e-post.

  Ønsker deg en fin kveld! Klem

 2. For en søt og morsom historie. Ekornbildene dine er mine favoritter!

 3. Kanskje den håper på et mandeltre – hihi.

 4. Hei vivi, jeg har svart på epost :) Koselig at du spurte.

  Ugleloftet, så hyggelig å høre!

  Villrose, haha, der sier du noe… Jeg får kanskje ta hintet ;)

 5. Et blinkskudd av en søt liten tass! Jeg blir glad av å se på ekorn!