Del fuglebilder – vinn fuglemater!

Du kan vinne en av disse fem materene fra Nelson Garden!

Jeg har i høst lett høyt og lavt etter fuglematere, både på hagesentere, hagenettbutikker og i interiørbutikker. Målet er å få en oversikt over hva som finnes og så dele med dere. Og nå kommer det fuglematerposter jevnt fremover!

Noen av fuglematerene har kommet hjelm til meg fremfor at jeg skal styre rundt i butikker, og fra Nelson Garden fikk jeg for to uker siden en hel haug. Jeg spurte Nelson om jeg kunne få lov å gi endel av disse materne videre til dere, og til det fikk jeg et rungende ja!

Så, har du lyst på en av disse fuglematerene fra Nelson garden?
Del et bilde av en hagefugl gjennom lenkedigsten under og du er med.
Påmeldingen stenger natt til 3 desember, og så trekker jeg fem vinnere og kontakter på epost. Premien sendes innen Skandinavia.

Alle kan delta, du kan delta med tre ulike bidrag.
Du trenger en blogg, eller hjemmeside, eller bildealbum på nett for å delta, (albumet må være åpent for alle å se i).


‘); // ]]>

* Du må lenke rett til bidraget, ikke til forsiden av bloggen/hjemmesiden/albumet.
Problemer? Om du får problemer med å legge inn lenken så limer du inn adressen i kommentarfeltet under, så legger jeg inn for deg. Det er ikke uvanlig at noen får problemer med å få inn lenken sin, men jeg har noen triks så ikke vær redd for å spørre om hjelp :)

Jeg tar ikke i mot bidrag pr epost denne gangen. På grunn av Facebook sine regler så kan du ikke delta i konkurransen ved å lenke herifra og til bilde som ligger der. (Du kan gjerne legge bilde på facebook i tillegg, men det kan ikke være selve påmeldingen).

Nå blir det artig å se hvilken fugler dere har på besøk!!!

Pst: Om du vil lese om fugl i hagen så finner du de viktigste fuglesakene mine via nøkkelsiden Hagefugl

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 Comments

 1. Så fint at du gjør kjent hva som finnes av diverse fuglematere på markedet, og fin utfordring! Ikke så lett å få tatt et bra fuglebilde, men jeg får se ..
  Fin helg til deg! :)
  Klem Lisa

 2. Å for en morsom konkurranse! Helt etter min smak. Gleder meg til å se bidragene som kommer inn.

 3. Hei Ugleloftet, så gøy at du vil være med! Gratulerer som førstemann :D ogsåså koselig bidrag da! hihi :D

 4. Hei. Kjempeflotte fuglematere!
  Jeg har imidlertid dårlig erfaring med fuglematere som se så fine ut som disse. De tåler ikke regn!!! Og det har vi jo som kjent i bøttevis av her på vestlandet. Om de mot formodning er like hel etter noen månder i regnet, så er maten (fuglefrøene) bare graut. (Og faktisk begynt å spire) For taket på fuglematerene er ikke stort nok til å holde unna “sidelengs” regn.
  Jeg har prøvd med “stygge” praktiske matere men ingenting nytter. Man må faktisk henge samtlige fuglematere under tak.
  Gi meg en fuglemater som tåler -ihvertfall ett år- ute her på vestlandet.Det er like før jeg bygger ett sjøl og det skal ha TAKSTEIN! ;-)

 5. Hei Marianne.
  Det du er inne på nå det skal jeg snakke om når jeg presenterer fuglematere. For ja, det er viktig at maten holdes tør. Det vil si at maten oppbevares fri for regn, og at eventuelt vann som sniker seg til kan dreneres vekk.

  Matere i metall og plast kan også være fine, i år har det kommet mye flott i metall! To av materene over er i metall og vil nok tåle vestlandsregnet også tenker jeg.

  Hvordan har de “stygge” materene sett ut da? Siden de ikke tålte regn? Jeg vil gjerne lære, her er det jo ikke ekstremvær slik det er hos deg!

 6. Hei Anne.
  Så artig utfordring, småfuglene våres har jeg alltid beundret spesielt på kalde vinterdager.
  Det er jo helt utrolig at de små kroppene kan overleve våre kalde vintre.

  God helg, Marit.

 7. Hei Marianne.
  Det du er inne på nå det skal jeg snakke om når jeg presenterer fuglematere. For ja, det er viktig at maten holdes tør. Det vil si at maten oppbevares fri for regn, og at eventuelt vann som sniker seg til kan dreneres vekk.

  Matere i metall og plast kan også være fine, i år har det kommet mye flott i metall! To av materene over er i metall og vil nok tåle vestlandsregnet også tenker jeg.

  Hvordan har de “stygge” materene sett ut da? Siden de ikke tålte regn? Jeg vil gjerne lære, her er det jo ikke ekstremvær slik det er hos deg!

 8. Så gøy konkurranse Anne! :) Jeg har matet fuglene i hagen i flere år, det er en stor glede.
  Håper du har det fint :)

 9. Her går det vel med ca 6 sylter – så resten forsvinner ut av huset, noen av dem som gaver.

  Jeg kan virkelig anbefale pepperkake/sirupssnippdeigen min. For at du skal få et inntrykk av mengden – 1 p = 2 kg deig. Ta ut av kjøleskapet bare det du skal bruke, samtidig er det dumt å kjevle mindre enn 1/2 kg om gangen.

 10. hei, ser ikke ut til at jeg klarte å legge til bilder, men de ligger her i bloggen min. Kan du hjelpe meg?
  http://ninashusoghyttedrommer.blogspot.no/
  Nina

 11. Hei Marit og Nina, hyggelig at dere også er med på utfordringen :)

  Åshild, takk for tips!

  Nina, jeg skal hjelpe nå :)

 12. Hei Anne og tusen takk for kommentar hos meg!:)
  Så mange flotte fuglemater du har ordnet deg:))
  Flott konkurranse!, så den må jeg jo være med på..
  Ha en fin fin dag!
  Klem fra Janne

 13. hei, ser ikke ut til at jeg klarte å legge til bilder, men de ligger her i bloggen min. Kan du hjelpe meg?
  http://ninashusoghyttedrommer….
  Nina

 14. Gøygøygøy at så mange er med!
  :D

 15. Borettslaget Dalheim har en kul hjemmeside :)

 16. Det er jeg enig med deg i Anneli!

 17. […] Nelson Garden er en av de største leverandørene av hageartikler i Norge med et bredt utvalg av fuglematere. Du finner hele sortementet på nettsiden, under «produkter»-»fuglemat og fuglematere» – «fuglematere». Jeg har nå gående en uformell konkurranse hvor du kan vinne en av fem fuglematere fra Nelson, meld deg på! […]

 18. Så mange flotte fuglebilder du har fått inn! Jeg er så glad i fugler og dyr, og det er kjempemorsomt å være med på dine konkurranser :-)

 19. Så kom der også et bidrag fra mig til din fine konkurrence. Silkehaler på besøg.
  Mange hilsener
  Lisbeth

 20. Hejsan. Vilken kul tävling. Har skickat in tre bidrag.

  Kram

 21. Artig konkurranse! Måtte bli med. :) Fuglematerne var bare så fine.

 22. Ja, så bidrar jeg med tre helt forskjellige fugler, en kjøttmeisunge, ei frekk skjære og en vakker svanefamilie. Det er vel strengt tatt bare de to første som møter opp på fuglebrettet, og skjære er vel heller lite velkommen. Men de er altså fuglene i min bekjentskapskrets da..

 23. Hei alle sammen!
  Så utrolig masse flotte bidrag!

  Jeg har det litt travelt nå med å skrive neste sak for OSloBy (om fuglematere!) så jeg når ikke helt over å legge igjen hilsner til dere som deltar, men jeg kommer sterkere tilbake etter deadline :)

 24. Aner ikke hva som har skjedd jeg Anne, men trykker du på linken på mitt bilde kommer bare din side opp igjen…ja, ja…Linken er http://martesatelie.blogspot.no/2012/11/del-dine-fuglebilder.html
  i alle fall!
  Marte

 25. Da er den reparert Marte :)

 26. Aner ikke hva som har skjedd jeg Anne, men trykker du på linken på mitt bilde kommer bare din side opp igjen…ja, ja…Linken er http://martesatelie.blogspot.n
  i alle fall!
  Marte

 27. Takk! Du er snill du!

 28. Høneballehaven

  Hej Anne
  Kan jeg evt. lægge indlægget fra i dag ind i stedet, der er billederne af silkehalerne meget tydeligere.
  Bedste hilsener
  Lisbeth
  Høneballehaven

 29. Høneballehaven

  Så kom der et bidrag mere fra mig :)
  Hilsen Lisbeth

 30. […] Pst: Har du fått med deg at jeg har en konkurranse/utfordring på gang nå hvor du kan vinne en fuglemater? Meld deg på, siste frist i natt! […]

 31. Koselig Anne! Veldig i siste liten men sånn er det jo av og til… At tiden flyr :) Jeg tenkte å legge inn 3 bilder av forskjellige fugler fra samme innlegg men det gikk vist ikke? Må det være forskjellige innlegg? men det viktigste er vel å delta :) Ha en fin uke Anne! Ps! Veldig fine ekornbilder du byr på for tiden!

 32. Hei Maritfri, lenketingsten vil ikke godkjenne tre treff til samme side, det må være tre ulike innlegg, det stemmer det.

 33. Åh, det var kjempehyggelig å vinne nå som blogghumøret går i berg og dalbane… Å så kjekt å bli regnet med selv om bloggen for tiden er et vrak.. Spennende å se hvilken fuglemater jeg har vunnet. ..Når det gjelder bloggen må jeg tenke litt og så må jeg forsøke litt forskjellig.. Men tilbake kommer jeg ….lurer litt på å kjøpe domene , men dette kan jeg jo enda mindre om. Læringskurven er bratt for tiden… Hehe…

 34. Tusen takk, Anne! Disse konkurransene dine er så morsomme å delta i! Klem fra Marit

 35. Hei :)
  Da har jeg trukket ved hjelp av Random.com og vinnerene er:

  16. http://maritshagedagbok.blogsp
  29. http://turidshaging.blogspot.n
  4. http://ugleloftet.blogspot.no/
  23. http://novemberrosen.blogspot….
  15. http://krepsemor.blogspot.no/2

  Gratulerer! Epost er sendt til vinnerne :)

 36. Tusen takk :) Så gøy både å delta og tenk, så vant jeg en fuglemater også.
  Har ikke mottatt epost ennå, men det kommer vel. Ha en finfin dag Anne.

 37. Hei nå har jeg sendt adresse og proriteringsliste til deg. Litt treg i antrekket, beklager så mye… fin midtuke til deg og pakkeassistent din, hils og takk …

 38. Antrekket skal jo selvfølgelig være avtrekket, æsj denne rettefunksjonen…

 39. Hei Tua, har hatt en hektisk dag, du får epost fra meg i morgen!! Nå har jeg rett adresse på deg, så da årner det seg.

 40. Jeg ble kjempeinspirert av innslaget på TV2 i dag morges – og fikk omsider hengt ut mat til småfuglene her. Og det tok ikke lang tid før de kom ;-). Har satt opp delfiafett på handlelista, skal lage fine “matfat” sammen med barna mine. Det blir fint for fuglene og for oss – takk for inspirasjonen, og jeg vil selvfølgelig følge deg i fremtiden!

  1. Hei Pernille :) så hyggelig at du ble inspirert!