Si farvel til Moseplassen, (og velkommen)

For tre år og åtte måneder siden flyttet jeg Moseplassen fra blogspot og hit til eget domene. I den forbindelse så drømte jeg opp mitt eget bloggdesign til siden, og hyret Peter Andre Jensen til å realisere mine ideer.

Mye har skjedd i dataverden siden dess, og det er nå på tide å gjøre noen grep med designet slik at dere med glede kan lese Moseplassen også på hagesenteret og i hengekøyen. Det gamle designet er nemlig ikke så godt egnet for enheter med små skjemer, altså mobiltelefoner og små nettbrett.

Løsningen er å gå over på responsive design, og overgangen skjer i morgen med de kyndige hendene til Peter Andre. Omleggingen er ganske omfattende, så det kommer derfor til å bli rimelig rufsete her en par dager, men jeg synes det var bedre enn å stenge sjappa helt. Dere tåler litt oppussingsrot dere, ikke sant?

Det vil bli ganske anderledes, og ganske likt. Jeg håper alle vil like det nye, men om du er en av de mange som er glad i de små illustrasjonsfuglene så må du dessverre vinke farvel til dem i dag ;)

Oppdatert: Og da er vi live! Og ja, hehe, det er rotete, hihi

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

24 KOMMENTARER

  1. Du er delvis på den nye siden nå Maritfri ;)
    Vi gikk over i nytt design før i dag, men du gleder deg sikkert til det blir ferdig tenker jeg? (hihi)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her