Tulipanbonanza :) More is more!

Av og til er det godt å flotte seg litt, og det kan man vel si vi gjorde med denne buketten her!
Jeg var for noen uker siden så heldig å få tulipaner i en par omganger, og i stedet for å gjøre det fornuftige og sette en av buketten på et kaldt rom i påvente av at første skulle blomstre ferdig, så slo jeg de sammen, luket vekk noen som ikke passet inn i fargemiksen, og endte med en drøm av en bukett.

Enkelt, og råflott :)

Tulipanbukett

tulipaner-lilla

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

22 KOMMENTARER

 1. Hei igjen, Anne

  Så flott tulipanbukett- og synes også de stod så fint i den nesten kuleformede vasen! (Det veiet liksom litt opp for den kraftige blomsterkuppelen…!

  Og nå kom jeg på et bra tema du med din sterke formsans – og blomsterinteresse -kanskje kunne ta opp i bloggen din en gang(ved hjelp av lesere også?)eller kanskje du nemlig sammenhengen mellom type vaser, og type blomster – hvordan de ulike vasene kler de ulike blomstertypene, eller hvordan formen på vasen påvirker hva slags bukett du får, osv…!

  (Vet du har skrevet om favorittvaser osv. tdligere vinter, men kanskje ikke i sammenheng med blomstene i dem?)

  Bare en ide jeg fikk, og som jeg ofte strever litt med selv!!

  (

 2. Så flott bloggdesign! Det ser veldig oversiktlig og ryddig ut, og jeg har testet det på min androidmobil, og det funker perfekt! Dette blir bra :o)
  Ellers en nydelig bukett med tulipaner, og at den ble holdt i lillatoner var ikke en overraskelse :)

 3. Grattis med nytt design, Anne! Delikat. Inviterer meg til kikke inn på flere av dine andre innlegg og faner. Spesielt «Aktuelt nå» vil nok være nyttig for mitt vedkommende.

 4. Så fint at dere liker bloggdesignet Krepsemor, Gerd Ellen, Nana, og Elisabeth og skaperglede! Vi er ikke helt ferdige enda, men det er mest detaljer igjen nå :)

  Takk for tilbakemelding om androidmobil Krepsemor, det har jeg ikke fått testet enda :)
  Og Elisabeth, genialt! akkurat det jeg ønsker å få til, at leserene finner frem til mer av de eldre sakene mine :) Flott at du er spent på «Akkurat nå», håper jeg kan leve opp til forventningene :)

  Hanne, ja ikke sant! Det er nå tulipanene er på sitt flotteste synes jeg :)

  Solhagen, hm, jeg tror jeg har skrevet om det før en gang, med vasefasong og bukettfasong. Skal se om jeg finner noe på det. Jeg har skrevet nemlig, men ikke sikkert jeg har gjort det ferdig og publisert, kan hende jeg ikke ble fornøyd med eksempler eller noe sånt, det hender..

 5. Så flott!
  Har omtrent samme buketter selv på kjøkkenetbordet – elsker tulipaner!

  Og nå til våren gleder jeg meg til å se for første gang om det blir tulipaner av løkene jeg satte ned i høst :)

  Hanne :)

 6. Så flott det var her inne nå, gleder meg til å følge med videre på bloggen! Og tulipanene var vakre, jeg synes det er så nydelig når de bøyer seg litt, det blir en eksta eleganse:)

 7. Hei igjen, Anne

  Så flott tulipanbukett- og synes også de stod så fint i den nesten kuleformede vasen! (Det veiet liksom litt opp for den kraftige blomsterkuppelen…!

  Og nå kom jeg på et bra tema du med din sterke formsans – og blomsterinteresse -kanskje kunne ta opp i bloggen din en gang(ved hjelp av lesere også?)eller kanskje du nemlig sammenhengen mellom type vaser, og type blomster – hvordan de ulike vasene kler de ulike blomstertypene, eller hvordan formen på vasen påvirker hva slags bukett du får, osv…!

  (Vet du har skrevet om favorittvaser osv. tdligere vinter, men kanskje ikke i sammenheng med blomstene i dem?)

  Bare en ide jeg fikk, og som jeg ofte strever litt med selv!!

  (

 8. Så fint at dere liker bloggdesignet Krepsemor, Gerd Ellen, Nana, og Elisabeth og skaperglede! Vi er ikke helt ferdige enda, men det er mest detaljer igjen nå :)

  Takk for tilbakemelding om androidmobil Krepsemor, det har jeg ikke fått testet enda :)
  Og Elisabeth, genialt! akkurat det jeg ønsker å få til, at leserene finner frem til mer av de eldre sakene mine :) Flott at du er spent på «Akkurat nå», håper jeg kan leve opp til forventningene :)

  Hanne, ja ikke sant! Det er nå tulipanene er på sitt flotteste synes jeg :)

  Solhagen, hm, jeg tror jeg har skrevet om det før en gang, med vasefasong og bukettfasong. Skal se om jeg finner noe på det. Jeg har skrevet nemlig, men ikke sikkert jeg har gjort det ferdig og publisert, kan hende jeg ikke ble fornøyd med eksempler eller noe sånt, det hender..

 9. Gratulerer med fornyelsen.
  Kledelig! (:

  Skal på bytur (Bergen) i dag,
  og da skal jeg snope meg en stor bukett med tulipaner også.

  God helg!

 10. * Vivi, takk, koselig du synes :)

  * Bente, fint at du likte bloggdesignet, og jepp-jepp. Mye finere med bøyde tulipaner :D

  * Ingvill, enig! hihi :)

  Ida, takk for gratulasjon, og så håper jeg du kommer fornøyd hjem fra blomsterbutikken.

  God helg alle sammen!

 11. Lekkert design du har fått på på bloggen din. Tulipaner er et flott vårtegn og fargene var lekre.

  God helg til deg, Anne!

 12. * Vivi, takk, koselig du synes :)

  * Bente, fint at du likte bloggdesignet, og jepp-jepp. Mye finere med bøyde tulipaner :D

  * Ingvill, enig! hihi :)

  Ida, takk for gratulasjon, og så håper jeg du kommer fornøyd hjem fra blomsterbutikken.

  God helg alle sammen!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her