Moseplassen – livet i hagen
Trær og busker

Gleder meg til: Vårblomstrende trær!

Published on: 24. januar 2013
15 comments

Jeg digger trær, gjerne store gamle trær :) Et av årets store høydepunkt er nå kirsebærblomstringen er i gang, da kjører gjerne mannen og jeg på tresafari, det er nemlig nokså mange skjønnheter å finne i gamle villastrøk.

Jeg synes alle hager bør ha et tre. Full sol hele dagen er overvurdert, trærnes skjønnhet og fordeler er undervurdert! Bare se på bildene her, får du ikke også lyst på noen slikt i hagen, eller som trær i nærmiljøet så du ser de på vei til jobben?

kirsebærtrær botanisk hage Tøyengullregn
Første bilde: Kirsebærtre på majorstua
Bilder over: Kirsebærblomstring i Botanisk hage og gullregn i egen hage. Oppdatert: Gullregn står på artsdatabankens liste over våre mest uønskede planter. Du bør derfor ikke gå til anskaffelse av gullregn, og om du har den på eiendommen så vis omtanke og ikke kast hverken røtter eller frøkapsler på en slik måte at du kan bidra til ytterligere spredning.

kirsebær
Kirsebærblomster, med knallgul gullbusk bak.

magnoliakirsebærtre
Magnoliatre og kirsebærtre

kirsebærtrær i botanisk hage

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits