Trær og busker

Gleder meg til: Vårblomstrende trær!

Publisert: 24. januar 2013
0

Jeg digger trær, gjerne store gamle trær :) Et av årets store høydepunkt er nå kirsebærblomstringen er i gang, da kjører gjerne mannen og jeg på tresafari, det er nemlig nokså mange skjønnheter å finne i gamle villastrøk.

Jeg synes alle hager bør ha et tre. Full sol hele dagen er overvurdert, trærnes skjønnhet og fordeler er undervurdert! Bare se på bildene her, får du ikke også lyst på noen slikt i hagen, eller som trær i nærmiljøet så du ser de på vei til jobben?

kirsebærtrær botanisk hage Tøyengullregn
Første bilde: Kirsebærtre på majorstua
Bilder over: Kirsebærblomstring i Botanisk hage og gullregn i egen hage.

kirsebær
Kirsebærblomster, med knallgul gullbusk bak.

magnoliakirsebærtre
Magnoliatre og kirsebærtre

kirsebærtrær i botanisk hage

Del
Blogglistenhits