Moseplassen – livet i hagen
Hage på TV

Hageprogram på tv igjen!

Published on: 04. februar 2013
6 comments

Jepp, nå er det snart vår gitt, tv-kanalene har voknet av sin hagetvdvale :)
Jeg har tatt fatt på å oppdatere tv-oversikten igjen, du finner den ved å klikke her. Jeg tester nå også ut å kjøre en liten mini-guide i sidefeltet, for å gjøre det enklere for dere å følge med på eventuelle nyheter.

Av hageprogram nå så sendes programmet Hygge i hagen (Trädgårdsonsdag) fra forrige sesong nesten hver hverdag på NRK og på DR sender de repriser av Söderläge.

Men, det sendes også  noe nytt! I morgen kveld (tirsdag 5. februar) klokken 20.00 så tar TV2 sin programserie Tid for rom seg en tur ut i hagen. De skal ta tak i utearealet på et nybygd hus, et uteareal som bare er pukk og grus når de starter. Programleder Kjersti lover en hage som er “praktisk, plasstilpasset, ungt, kreativt og stemningsfullt. Du har faktisk ikke sett maken…”

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits