Hageprogram på tv igjen!

Jepp, nå er det snart vår gitt, tv-kanalene har voknet av sin hagetvdvale :)
Jeg har tatt fatt på å oppdatere tv-oversikten igjen, du finner den ved å klikke her. Jeg tester nå også ut å kjøre en liten mini-guide i sidefeltet, for å gjøre det enklere for dere å følge med på eventuelle nyheter.

Av hageprogram nå så sendes programmet Hygge i hagen (Trädgårdsonsdag) fra forrige sesong nesten hver hverdag på NRK og på DR sender de repriser av Söderläge.

Men, det sendes også  noe nytt! I morgen kveld (tirsdag 5. februar) klokken 20.00 så tar TV2 sin programserie Tid for rom seg en tur ut i hagen. De skal ta tak i utearealet på et nybygd hus, et uteareal som bare er pukk og grus når de starter. Programleder Kjersti lover en hage som er «praktisk, plasstilpasset, ungt, kreativt og stemningsfullt. Du har faktisk ikke sett maken…»

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. så flott at du la ut dette! Nå er motageren på TV’en programmert til å ta opp alle Onsdag i hagen eller var det fredag. Tror jeg har sett de fleste, men alltid hyggelig å se igjen! Ha en fin kveld! Nina

 2. Jeg har set de fleste af programmerne Trädgårdshagen, dem er jeg meget begejstret for. Rigtigt gode programmer, men jeg kan desværre kun se dansk Tv.
  Hilsen
  Lisbeth
  Høneballehaven.

 3. Der fikk jeg endelig satt serieopptak. Synd jeg ikke har gjort det før. Takk for påminnelser og oversikt! Det er koselig å få inn litt hagestoff nå mens vi venter på at det skal bli muligheter til å gjøre litt utendørs igjen.

 4. Hei! litt feil post å legge denne på men fant ikke eposten din. Du skjønner….jeg har et problem med pilfinken her. De kommer i stor flokk og kaster alt av mat utover så det blir skikkelig gris,rot og bråk her.Nøtteskrika mi har blitt syk og jeg mistenker salmonella og har ikke sett den i dag. det er ikke lett å gjøre rent her i 10 minus og 50 cm snø og det hjelper ikke at de kaster mat overalt så alt havner på bakken,der jeg prøver å unngå at de henter mat. har du noen gode råd til meg? syns det kjempe trist hvis jeg må gi meg med å fore,men jeg har ikke råd til å fore med solsikke sånn som de holder på? bør jeg prøve noen andre typer forautomater enn rørautomater? jeg har det og så har meisebolleholder og forautomat med tak over. har ingen brett pga hygiene. og hva med gulspurven som helst vil ha mat på bakken? litt i tvil på hv jeg bør gjøre nå.

  hilsen kristin

 5. Elisabeth, ja det er jo akkurat NÅ vi trenger hagetv :D

  Høneballehaven, ja det er en veldig populær serie :) Leit at du kun får inn Dansk tv, men dere pleier nå å ha mye bra hage-tv dere da :)

  Nina, så fint at du hadde glede av tipset :)

  Kristin, jeg sendte deg en epost jeg :)

 6. Elisabeth, ja det er jo akkurat NÅ vi trenger hagetv :D

  Høneballehaven, ja det er en veldig populær serie :) Leit at du kun får inn Dansk tv, men dere pleier nå å ha mye bra hage-tv dere da :)

  Nina, så fint at du hadde glede av tipset :)

  Kristin, jeg sendte deg en epost jeg :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her