Moseplassen – livet i hagen
Buketter og dekorasjoner

Oooo! Klapper på knopper og venter spent :)

Published on: 06. februar 2013
5 comments

Noe av det som gir meg stor hageglede nå i februar og mars er å ta inn grener fra hagen og drive frem blomster eller blader. Det koster absolutt ingen ting, det er spennende å følge med på ettersom det folder seg ut, og det gir en herlig vårstemning på stua. For de som ikke har grener å ta av, eller ønsker seg noe annet en hagen byr på har blomsterbutikkene et rikt utvalg. Kirsebær, gyvel og mimosa er vel nokså vanlig, og de senere årene har jeg også sett magnolia, og en slik bunt fikk være med meg hjem nå i helgen.

Foreløpig er det bare brune grener. Men grenene er jo veldig dekorative i seg selv, og så går jeg da daglig og ser på knoppene, snakker litt med de, og puser på de, for magnolia har altså noen vidunderlig hårete skjell rundt knoppene sine. Og så, plutselig en dag så kommer skjellet til å sprekke, – jeg venter spent :)

Oppdatert: Har du lyst til å følge magnoliaknoppene på sin vei mot blomst? Jeg legger ut daglige bilder på Instagram

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits