Spretten søndag: Ekstremt søte øretafser

Jeg har en liten dille på ekornets øretafser. De norske ekorna har ekstremt flott behåring rundt ørene, som varierer gjennom året og er på sitt mest volumiøse nå på vinteren.

De gjør de allerede helt urimelig søte ekorna enda søtere, eller hva?

ekorn-ekstremoere2

ekorn-ekstremoere3

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. Utrolig søte øretafser:-) Fantastiske bilder. Elsker ekorn. Hadde et tamt ekorn da jeg var liten, og det var velidg kosete.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her