Moseplassen – livet i hagen
Konkurranser

Til helgen braker det løs!

Published on: February 5, 2013 at: 16:40
27 comments

Bli med på vinterens store blomsterfest! Om tre dager, altså på fredag, starter jeg ny konkurranse her på Moseplassen. Konkurransen var fjorårets mest populære, og jeg håper den gjør minst like stor suksess i år :)

I x-faktor blomsterutgaven 2013 kan blomstene konkurrerer om hvem som har det lille ekstra. Over seks innledende runder så får blomstene vise seg frem klassifisert etter farger, og dere som deltar kan delta på en eller alle fargene. En jury plukker så ut en gruppe finalister, og så er det dere lesere som stemmer frem deres favoritter.

Mer forklaring kommer senere i uken, påmeldingen åpner altså 8. februar. Men obs, det er korte runder på kun to dager for hver farge, så her må du henge med ;)

Konkurransen er åpen for alle, med følgende begrensninger: Du må selv ha en blogg eller hjemmeside eller offentlig album hvor bidraget legges ut, bildet må være tatt av deg, teksten som følger med må være på norsk, svensk eller dansk, og premien sendes innen Skandinavia.

Premier? Javisst! Spektakulære premier faktisk: Gavekort på 3.000 kr fra fantastiske Burgon & Ball levert av det norske agenturet Vien Compagniet som også har nettbutikk. En stor og nydelig lyslykt for ute eller inne i klart glass fra Holmegaard (ny størrelse, hele 45 cm høy, ikke i butikker enda). Og, hele fire årsabonement på bladet Norske hjem (nytt navn, tidligere “Gamle hus, hager og interiør”).

Hensikten med konkurransen er å spre hageglede, inspirere hverandre med plantevalg og finne frem til nye blogger og bildealbum å følge. Jeg håper riktig mange blir med!  – Blir du med?

Share

Comments (27)

 1. Så gøy da! Jeg gleder meg allerede :)

 2. Klart jeg blir med :) Dette er bare såååå artig!

 3. jeg blir med

 4. Supert Marit, Krepsemor og Åshild :D
  Gleder meg jeg også!

 5. Gratulerer med stilig ny design på bloggen din. Jeg kjenner at jeg får lyst til å gjøre grep og friske opp her hjemme på Rantenhagen også : ) Så kjekt at du har konkurranse i år også. Spennende!

 6. Så gøy da! Jeg gleder meg allerede :)

 7. Så gøy da! Jeg gleder meg allerede :)

 8. Krepsemor

  Klart jeg blir med :) Dette er bare såååå artig!

 9. Krepsemor

  Klart jeg blir med :) Dette er bare såååå artig!

 10. jeg blir med

 11. jeg blir med

 12. Supert Marit, Krepsemor og Åshild :D
  Gleder meg jeg også!

 13. Supert Marit, Krepsemor og Åshild :D
  Gleder meg jeg også!

 14. Rantenhagen

  Gratulerer med stilig ny design på bloggen din. Jeg kjenner at jeg får lyst til å gjøre grep og friske opp her hjemme på Rantenhagen også : ) Så kjekt at du har konkurranse i år også. Spennende!

 15. Rantenhagen

  Gratulerer med stilig ny design på bloggen din. Jeg kjenner at jeg får lyst til å gjøre grep og friske opp her hjemme på Rantenhagen også : ) Så kjekt at du har konkurranse i år også. Spennende!

 16. Jeg regner det som en selvfølge at vi får inn bidrag fra Rantenhagen i år også :) Smiler fortsatt litt over at det var nettopp x-faktor som ble det lille ekstra som skulle til for at du skulle starte å blogge :)

 17. Jeg regner det som en selvfølge at vi får inn bidrag fra Rantenhagen i år også :) Smiler fortsatt litt over at det var nettopp x-faktor som ble det lille ekstra som skulle til for at du skulle starte å blogge :)

 18. Jeg regner det som en selvfølge at vi får inn bidrag fra Rantenhagen i år også :) Smiler fortsatt litt over at det var nettopp x-faktor som ble det lille ekstra som skulle til for at du skulle starte å blogge :)

 19. Dejligt initiativ! Det vil jeg rigtig gerne være med i, og give mit bud på! Glæder mig til at se alle kandidaterne og følge konkurrencen :)
  Rigtig god weekend.

 20. Dejligt initiativ! Det vil jeg rigtig gerne være med i, og give mit bud på! Glæder mig til at se alle kandidaterne og følge konkurrencen :)
  Rigtig god weekend.

 21. Dejligt initiativ! Det vil jeg rigtig gerne være med i, og give mit bud på! Glæder mig til at se alle kandidaterne og følge konkurrencen :)
  Rigtig god weekend.

 22. Trevligt att vara med:)). Det är första gången för mig:)). Spännande. Många fina bidrag.
  Ha det gott.
  Maria

 23. Hei Maria og Alice, så hyggelig å høre :D

 24. Sabelhagens olivlund

  Trevligt att vara med:)). Det är första gången för mig:)). Spännande. Många fina bidrag.
  Ha det gott.
  Maria

 25. Sabelhagens olivlund

  Trevligt att vara med:)). Det är första gången för mig:)). Spännande. Många fina bidrag.
  Ha det gott.
  Maria

 26. Hei Maria og Alice, så hyggelig å høre :D

 27. Hei Maria og Alice, så hyggelig å høre :D

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


fuglefryd-fuglebok

Få en kvitrende hage!