Moseplassen – livet i hagen
Konkurranser

X-faktor blomsterutgaven 2013: ROSA!

Published on: February 8, 2013 at: 18:12
52 comments

Har du en rosa blomsterfavoritt i hagen? (eller grøftekanten, skogen, parken, buketten). La henne (eller han) få komme opp på scenen og prøve seg i X-faktor blomsterutgaven! Uhøytidlig konkurranse, som er åpen for alle. Det er gøy å være med, inspirerende å se bidragene som kommer inn, og så har du attpå til sjangs til å vinne noen fantastiske premier :)

Fordelt på seks innledende runder kjemper blomstene om en plass i solen. Hvilken blomst har det lille ekstra som bringer det finaleplass og seier? Juryen ser etter sjarme og skjønnhet, og som alle juryemedlemmer lar de seg påvirke av en god historie. Dette er altså ikke en ren fotokonkurranse, tekst kan bidra til finaleplassen, og i finalen bestemmer folket!
Du kan lese om konkurransen og regler i den store utlysningsposten (klikk her)

Dette er altså runden for de ROSA blomstene. Tandere små lyserosa frøkner som hvisker i hjørnet og hylende sterkrosa pønkere, alle nyanser ønskes velkommen. Lilla er ikke egen farge denne gangen så  rosa-lilla blomster er også velkommen.


premier-xfaktor

Premier:
1. plass: Gavekort på 3.000kr fra  Vien Compagniets nettbutikk med varer fra Burgon & Ball.
2. plass: 45 cm høy “Design with light” lyslykt fra Holmegaard.
3. 4. 5. og 6. plass: Årsabonement på magasinet Norske Hjem (Gamle Hus, hager og interiør).

Juryen består av:
* Yvonne Dengin er hagedesigner med eget firma; Dengin hage & landskap, som retter seg både mot privathagemarkedet og mot større anlegg. Yvonne har skrevet tre hagebøker og deltatt i bla hageprogrammet Kjærlighetshagen på NRK.
* Tonje Waaktaar Gamst, påtroppende redaktør for Hagetidende, Norges største hagemagasin. Hagetidende lages av det norske hageselskapet.
* Meg, Anne Havåg Holter-Hovind.

Kortutgaven av hvordan delta:
1. Finn frem et bilde
2. Skriv litt tekst om blomsten, minst en setning (feks hvorfor du liker den, eller fakta om den). Ta med blomstens navn om du kjenner dette, lenk gjerne hit. Språk: Norsk, dansk eller svensk.
3. Legg det ut på din egen hjemmeside, eller blogg, eller offentlige fotoalbum.
4. Gå til konkurranseposten for fargen og legg inn lenke via den blå knappen nedenfor de andres bidrag.
5. Ferdig :)
– Klikk for å lese regler og utfyllende informasjon.

Det er veldig hyggelig om dere som besøker eller bidrar til konkurransen legger igjen hilsener hos noen av bidragene dere er innom. Det er ikke forventet at du gjør dette, men det er koselig om du har lyst.


');

Slik legger du bidraget inn
1. Trykk på blå knapp rett over her hvor det står “Add your link”
2. Fyll inn:
– URL: Nettadressen til der bidraget ditt ligger. Du må lenke direkte til bidraget, ikke til bloggens eller albumets forside.
– Name: Navnet ditt, eller bloggen dins. Gjerne også navnet på blomsten om du har det.
– email: Kan kun sees av meg, brukes for å kontakte vinner.
3. Trykk «Next»
4. Velg bilde. Når du har trykket på bildet du vil bruke så kan du velge enten å beskjære (crop first) sjøl, eller du kan la den beskjære for deg (add without cropping).
5. Ferdig!

Får du problemer med å fylle inn lenketingsten så legg lenke i kommentarfeltet så skal jeg hjelpe :)

Share

Comments (52)

  1. […] finner alle de seks innledende rundene her: Rosa blomster- Hvite blomster – Røde og orange blomster- Blå blomster – Gule blomster […]

  2. […] har nå gjort resultatene synlige, her er finaleposten. Og se alle kandidatene her: * Rosa * Hvit * Rød og orange * Blå * Gul * Grønn og sort […]

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Få en kvitrende hage!