Moseplassen – livet i hagen
Ting og tang

Ny nettbutikk med planter og hageutstyr!

Published on: 02. mars 2013
4 comments

Har du noen sinne vært frustrert over utvalget på ditt lokale hagesenter? Løsningen kan være nærmere enn du tror, faktisk et lite tastetrykk bare :)

Det finnes et knippe nettbutikker som selger hageplanter og utstyr for hage, jeg har satt opp en liste du finner her. Noen av disse leverer litt av alt mulig, andre er rene nisjebutikker. I går kom det et nytt tilskudd til de som jakter på spennende stauder mm: Garden living!

Garden living drives av Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen. De har nylig sluttet i sine trygge jobber som henholdsvis redaktør for Norsk hagetidende og gartner hos Plantasjen for å følge drømmen, og jeg ønsker de lykke til!

Tags: nettbutikk
Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits