Nytt hageprogram på NRK: Camillas krydderplanter

På torsdag starter NRK å sende Camilla Plums nyeste serie “Fra muld til guld”, under navnet Camillas krydderplanter. Programmet tar for seg alt rundt kryddervekster, både hva og hvordan dyrke, samt hvordan du kan lage mat med de. Det er en serie på totalt åtte episoder, sendes kl 11.05 på førstkommende torsdag og fredag, for flere sendetider se tv-oversikten.

Camilla Plum er Dansk, og har laget en hel rekke hageprogram og matprogram. Du finner de alle sammen på hennes portal hos DR, hvor det er lagt ut nett-tv, oppskrifter og diverse tips. Fra guld til muld finner du her.

Minner om at jeg jevnlig oppdaterer en oversikt over hageprogram på de skandinaviske tv-kanalene. Den finner du her.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments

 1. Så bra at du gir oss oversikten over nye hageprogram! Det er ikke så lett å holde oversikten, så jeg setter stor pris på guiden din.

  1. Hyggelig å høre Ingvill!

 2. Ah! Så deilig!
  Er nesten sånn at jeg ønsker jeg blir syk på torsdag!
  Husker at jeg satt klistret foran NRKs undervisnings-tv i min barndoms forkjølelse. Midt mellom Trim for eldre og Este pais kom det en sjelden gang et herlig program om “staudane våre” fra en eller annen svæææææært tynnhåret gartner. Det var topp underholdning i sykesengen!

  B*

  1. Hehe, du, det ligger på nett hos DR allerede nå, og kommer på nrk nett om du vil ha med tekstingen, så du trenger ikke sykedag ;)

 3. Puh! Jobben puster lettet ut :)