Moseplassen – livet i hagen
Hage på TV

Nytt hageprogram på NRK: Camillas krydderplanter

Published on: 03. mars 2013
5 comments

På torsdag starter NRK å sende Camilla Plums nyeste serie “Fra muld til guld”, under navnet Camillas krydderplanter. Programmet tar for seg alt rundt kryddervekster, både hva og hvordan dyrke, samt hvordan du kan lage mat med de. Det er en serie på totalt åtte episoder, sendes kl 11.05 på førstkommende torsdag og fredag, for flere sendetider se tv-oversikten.

Camilla Plum er Dansk, og har laget en hel rekke hageprogram og matprogram. Du finner de alle sammen på hennes portal hos DR, hvor det er lagt ut nett-tv, oppskrifter og diverse tips. Fra guld til muld finner du her.

Minner om at jeg jevnlig oppdaterer en oversikt over hageprogram på de skandinaviske tv-kanalene. Den finner du her.

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits