Moseplassen – livet i hagen
Konkurranser

Tadaaaaaaa:

Published on: 01. mars 2013
19 comments

Vinneren av x-faktor blomsterutgaven 2013 ble:
Den hvite kubjellen/ backsippan fra Helenas Hem & Trädgård!
Hurrahurra :)

Heder og ære sendes til Helen, samt et gavekort på 3.000 kr hos Vien Compagniet, som fører de flotteste hageting man kan ønske seg fra Burgon & Ball. Kvalitet og sjarme, praktisk og inspirerende :)

På andreplass kom kornblomstengen vist frem av Mettes have. Hennes premie er en råflott ute/inne lykt fra Holmegaard. 45 cm høy og i glass er dette det nyeste tilskuddet til serien “Design with light”.

Det var ganske jevnt på topp tre, og tredjeplassen gikk til Frk. Anemone og hennes rosa valmue. Så fulgte Strandhuset med sin sorte iris, Hobbybruket med sukkulent og Marits hagedagbok med peon. Alle fire vinner hvert sitt årsabonement på Norske hjem. Magasinet har fokus på norske eiendommer fra før 1970. Bygningene, hagene, interiørene, gjenstandene.

premier3

Gratulerer til Helene! Og gratulerer til alle de fem andre premievinnerene, dere får en epost fra meg i løpet av dagen. Og hjertelig takk alle sammen for en fantastisk flott konkurranserunde. Hodet er fullt av inspirasjon, og hjertet er fullt av blomster og sol, alt sammen høyst kjærkomment.

Jeg har nå gjort resultatene synlige, her er finaleposten.
Og se alle kandidatene her: * Rosa * Hvit * Rød og orange * Blå * Gul * Grønn og sort *

Jeg har vært ekstra inspirert av å lese deres “må-ha” lister! Kjempegøy. Om kroppen ikke hadde vært så slem med meg (har noe febersykdom på toppen av det vanlige) så skulle jeg gjerne ha satt meg ned og laget en liste over “topp-ti” på må-ha listene deres, men det tror jeg ikke jeg kan ta meg futt til. Men det er jo ikke så viktig heller, det viktigste er at alle som har deltatt i X-faktor har lykkes med å spre hageglede, takk til dere for at dere har vært med!! 😀

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits