17.maibordet, med grønn og hvit vår fra hagen og friske nasjonalfarger

Gårsdagens bord ble dekket utelukkende med blomster fra hagen (nesten da, jeg jukset og tok med noen kirsebærgrener fra mor og far). Jeg fant frem noen små grønne glassflasker som det egentlig har vært tonic på, samt noen bittesmå klare flasker det har vært medisin på, og fylte de med grener fra hagen, hvitveis og bregneskudd som var i ferd med å krølle seg ut. Grenene kom fra rogn, rips, solbær, kirsebær og selje og hadde alle de magiske små vårbladene som er så sjarmerende i fasong og farge.

Borddekorasjonene oppnådde akkurat det jeg ønsket, de ble en snakkis. Spesielt bregnene ble løftet på og studert, og slikt gleder meg 🙂 Det er som dere ser ikke egentlig så mange blomster på bordet, det er det grønne som er viktigest, og for et vårbord så blir jo det veldig riktig synes jeg.

Bordet var med og bidro til en flott fest, med fantastiske gjester både i hus og hage. Håper at du også hadde en herlig 17. mai 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

    • Hyggelig at du likte den Monika. Bokhylla kommer fra Mutoo, selges endel ulike steder, bla på Illum bolighus og Norway designs mf. Det er tre størrelser bokser som kan stables etter ønske.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her