Moseplassen – livet i hagen
Buketter og dekorasjoner

17.maibordet, med grønn og hvit vår fra hagen og friske nasjonalfarger

Published on: 18. mai 2013
8 comments

Gårsdagens bord ble dekket utelukkende med blomster fra hagen (nesten da, jeg jukset og tok med noen kirsebærgrener fra mor og far). Jeg fant frem noen små grønne glassflasker som det egentlig har vært tonic på, samt noen bittesmå klare flasker det har vært medisin på, og fylte de med grener fra hagen, hvitveis og bregneskudd som var i ferd med å krølle seg ut. Grenene kom fra rogn, rips, solbær, kirsebær og selje og hadde alle de magiske små vårbladene som er så sjarmerende i fasong og farge.

Borddekorasjonene oppnådde akkurat det jeg ønsket, de ble en snakkis. Spesielt bregnene ble løftet på og studert, og slikt gleder meg :) Det er som dere ser ikke egentlig så mange blomster på bordet, det er det grønne som er viktigest, og for et vårbord så blir jo det veldig riktig synes jeg.

Bordet var med og bidro til en flott fest, med fantastiske gjester både i hus og hage. Håper at du også hadde en herlig 17. mai :)

Tags: hagebukett
Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits