Gratulerer med dagen fra meg og den lille ekornungen :)

Litt sent på dagen nå, men det er fortsatt grunnlovens bursdag, så da sier jeg gratulerer med dagen til oss alle! Håper dere har hatt en fin dag, det har jeg :) Mannen og jeg hadde besøk i dag, for første gang på 17. mai, og også første gang vi har hatt så mange. Superhyggelig rett og slett.

Og ikke bare hadde vi besøk av familie. De små hagegjestene har kost seg i hagen i hele dag :) Morgenen startet med syv stær som kranglet, og fortsatt med linerle som utførte parringsdans, og besøk av kjernebiter som jeg ikke har sett på mange måneder nå. Det beste besøket kom dog fra ekorna, som var en stor hitt hos nevø og niese. De holdt flittig ekornvakt gjennom hele dagen i håp om å få hilse på, og minst to ulike var innom, en mor og da denne lille ungen som jeg rakk å knipse under flagget.

Ønsker deg en flott kveld videre, og en herlig hagehelg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 Comments

 1. Hei Anne!
  Åååå,så skjønt.Kan forstå at nieser og nevøer satt ekornvakt i går.
  Kos å feire dagen med familie og venner.
  Dagen var flott i går,men værmessig blir det en ennå flottere dag i dag.
  Her er det knallvær med sol fra blå himmel.
  Ha en fin Pinsehelg!

  1. Takk, og jeg ønsker deg også en knallfin pinsehelg!!

 2. Så koselig med ekorn i hagen, skjønner godt at det var stas=) Gratulerer på etterskudd til deg også=) Håper helga blir fin=) Vibeke

  1. Takk Vibeke, og det samme til deg!

 3. Hei Anne!
  Åååå,så skjønt.Kan forstå at nieser og nevøer satt ekornvakt i går.
  Kos å feire dagen med familie og venner.
  Dagen var flott i går,men værmessig blir det en ennå flottere dag i dag.
  Her er det knallvær med sol fra blå himmel.
  Ha en fin Pinsehelg!

 4. Hei Anne,

  Vil bare minne deg på magnoliane jeg tidligere fortalte deg om om i Bjørn Farmannsgate(vis a vis Galleri K). Var der for en uke siden, da var de forsatt bare på vei, tipper de står i sine fineste prakt nå!(har skjønt hva som gjør dem ekstra fascinerende, de er like høye som huset de står i hagen til! (Og så er det to typer ved siden av hverandre, mener jeg, en praktmagnolia(soulangeana) og en snømagnolia – et sjeldent vakkert syn!

  Hilsen Annette

  1. Takk Annette! Jeg har SÅ lyst ned til sentrum på magonliasafari, men tror jeg må prioritere egen hage. meeeen, vi får se, helgen er lang ;)

 5. […] var med og bidro til en flott fest, med fantastiske gjester både i hus og hage. Håper at du også hadde en herlig 17. mai […]

 6. For et herlig, nasjonalromantisk bilde!

  1. Litt kultur og litt natur, det er norge det :)