Moseplassen – livet i hagen
Småprat

Gratulerer med dagen fra meg og den lille ekornungen :)

Published on: 17. mai 2013
9 comments

Litt sent på dagen nå, men det er fortsatt grunnlovens bursdag, så da sier jeg gratulerer med dagen til oss alle! Håper dere har hatt en fin dag, det har jeg :) Mannen og jeg hadde besøk i dag, for første gang på 17. mai, og også første gang vi har hatt så mange. Superhyggelig rett og slett.

Og ikke bare hadde vi besøk av familie. De små hagegjestene har kost seg i hagen i hele dag :) Morgenen startet med syv stær som kranglet, og fortsatt med linerle som utførte parringsdans, og besøk av kjernebiter som jeg ikke har sett på mange måneder nå. Det beste besøket kom dog fra ekorna, som var en stor hitt hos nevø og niese. De holdt flittig ekornvakt gjennom hele dagen i håp om å få hilse på, og minst to ulike var innom, en mor og da denne lille ungen som jeg rakk å knipse under flagget.

Ønsker deg en flott kveld videre, og en herlig hagehelg!

Tags: ekornunger
Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits