I morgen skal jeg på God Morgen Norge og snakke om å anlegge kjøkkenhage

I morgen, tirsdag 14.mai skal jeg på God Morgen Norge, TV2 :)
Dagens tema blir kjøkkenhage, hvordan en kan anleggen en pen og praktisk kjøkkenhage på balkong, terrasse eller ute i hagen. Et hagesmykke som blir en del av hverdagen og som du gjerne viser frem, ikke noe du stuer vekk bak garasjen.

Jeg har fått to segment, første er ca kl 08.10,og andre er ca 08.40. Obs, dette er direktesendt så det kan godt hende de skyver på meg. Hele programmet går i reprise fra kl 10.

I morgen tidig publiserer jeg en bloggpost som viser alle produktene jeg har med meg slik at dere finner all forhandlerinformasjon her. Alltid mange som lurer på hvor ting er i fra, og denne gangen har jeg med meg mye ulikt (om jeg får plass til de da…været er kjipt så jeg skal være inne denne gangen). Følg meg også underveis på Instagram, jeg regner med å dele glimt fra dagen om det ikke blir for hektisk.

Bildet er fra kjøkkenhagen 2011. I år bygger vi helt ny stor kjøkkenhage her på Moseplassen som jeg gleder meg vilt til å lage. Jeg skal blogge om den fremover, og jeg kommer også til å vise frem leseres kjøkkenhager, så jeg lover masse inspirasjon :)

8 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her