Moseplassen – livet i hagen
Hage på TV

Se 12 timer med BBC tv-sending fra Chelsea Flowershow, på nett!

Published on: 24. mai 2013
4 comments

Chelsea Flowershow foregår i England og er hageverdenens aller største begivenhet. Jeg har hatt lyst til å reise dit i mange år, og en gang skal jeg få det til, men det er jammen ikke et dårlig substetutt å få se BBC sine fantastiske sendinger fra showet!

BBC legger alle programmene ut på nett, men innholdet er låst til seere som sitter på datamaskiner i UK. Men, det finnes en måte å omgå den låsen på, og det er helt lovelig og kan gjøres uten omkostninger. Jeg har blogget om hvordan låse opp BBC før, så gå over i den gamle bloggposten og les mer der. Det er IKKE komplisert, og vel verdt noen få klikk! Og når du først har satt opp så finner du programmene her.

Bonus: Noen hagebloggere som har vært på Chelsea Flowershow og deler opplevelser:
– Tommy og Kenneht i Hageliv
Pilgrim på Bland rosor och bladløss

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits