Moseplassen – livet i hagen
Fugler

Storfint besøk av rosenfink :)

Published on: 22. mai 2013
9 comments

Jeg har pådratt meg en forkjølelse og ligger rett ut i sofaen med hjernen avskrudd og munnen lukket (hehe, jeg har vondt i halsen og bør ikke prate, noe som er en utfordring…). Men, det er ikke så veldig synd på meg, for jeg har jo møblert hus og hage slik at jeg har hyggelige hageopplevelser tilgjengelig fra sofaen :)

En slik flott opplevelse kom fra rosenfinken, som stakk innom på sitt aller første besøk! Jeg har ikke sett den før, men takket være flittig blaing i fuglebøker i fem år for å identifisere hagegjester så kjente jeg den raskt igjen. Rart med det hvordan kunnskap sniker seg inn sånn helt uten at det var planlagt 😉

Jeg orker ikke egentlig gjøre noe i dag, selv ikke inni datamaskinen, men jeg var litt bedre når den var innom fikk tatt et par bilder jeg vil dele litt raskt med dere, for dette er en vakker fulg! Ble du nysgjerrig på fuglen så kan du lese om rosenfinken hos wikepedia

rosenfink-1

rosenfink-2

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits