Vakkert og rimelig alternativ for blomster på 17.mai bordet!

Et raskt lite tips fra meg i dag, tenkte det kunne være hyggelig med litt hage på 17.mai bordet :)
Det er veldig vanlig å ta inn bjørk og pynte med til 17. mai. Bjørk er nydelig, men av alle trær en kan ta inn så er det vel det minst egnede ettersom så veldig mange plages av bjørkepollenet. Og hvorfor plage gjestene når det finnes så mange fine alternativ!

Frukttrærne står nå bristeklare i hagen, jeg tror faktisk at de her hos meg rekke å komme i blomst på egenhånd. Men om du ikke er like heldig så kan du ta inn noen grener og drive litt på de. Jeg har en vase stående nå med kvister til drivning: Kirsebær, eple, plomme, rips og solbær. De skal få stå i en mengede små vaser på langbordet på 17 mai, kanskje sammen med noen grener av rogn som er så vakker med sine sølvgrå bladskudd.
Planen jeg har inne i hodet mitt er iallefall veldig fin i sin enkelhet, blir det fint i virkeligheten så blir det bloggpost av det ;)

Ps: Tusen takk for alle flotte tilbakemeldinger på dagens besøk på God Morgen Norge! Jeg må hvile noen dager nå og ligger litt etter å svare på spørsmål mm, men det kommer!

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Nydelig, Anne! En kjempegod idé – både fantastisk vakkert, fantastisk enkelt, og fantastisk billig, ikke minst! Er så glad for slike gode tips, som ikke krever at man må blakke seg. Stå på videre, med dine gode innspill!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her