Moseplassen – livet i hagen
Buketter og dekorasjoner

Søker humlekongler og villvinbær!

Published on: 11. oktober 2013
11 comments

Hei!
Jeg har i lang tid planlagt å skaffe meg både vilvinn og humler. Det er flotte og villige klatreplanter med en herlig bonus på høsten: bær og kongler. Meeeeen, det var ikke så mye vits i å plante klatreplanter før gjerdet var på plass så jeg har fortsatt ikke bær og kongler……

Men jeg har jo så skrekkelig lyst på de, så nå lurer jeg. Er det noen av dere lesere som har overflod i hagen og kunne tenke dere å selge meg en fibb? Bor du i Oslo så kommer vi innom og høster selv, bor du utenfor så kan det vel sendes pr post tenker jeg.

Hva jeg skal bruke det til? Kranser! Jeg har sett det gjort og de blir kjempefine 😀

villvinbaer

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits