X-faktor blomster: Hvit!

x-faktor-hvit

Ren, tander, eller hardtslående kontrast? Nå er det hvit sin tur til å synge solo så finn frem din hvite favoritt og sendt henne avgårde på audition! Gi henne mulighet til å overbevise dommere og folket om at hun er blomsterverdenens nye stjerne. Vi tar i mot påmeldinger frem til lørdag formidag kl 12, bli med!

Om konkurransen: Fordelt på seks innledende runder kjemper blomstene om en plass i solen. Hvilken blomst har det lille x-tra som bringer det finaleplass og seier? Juryen ser etter sjarme og skjønnhet, og som alle juryemedlemmer lar de seg påvirke av en god historie. Dette er altså ikke en ren fotokonkurranse, tekst kan bidra til finaleplassen, og i finalen bestemmer folket!

X-faktor blomsterutgaven er åpen for alle bloggere og hjemmesideeiere i Norge, Sverige og Danmark. Uansett sjanger! Rosa runde er avsluttet. Gul er avsluttet og nå er det altså hvit sin tur, og så kommer rød og orange, blå og til sist grønn og svart.

Hvordan delta
1. Finn frem et bilde
2. Skriv litt tekst om blomsten, feks hvorfor du liker den og hva den heter, om du veit. Lag lenke til denne konkurranseposten.
3. Legg det ut på din egen hjemmeside, eller blogg.
4. Kom hit og legg inn lenke via den blå knappen nedenfor de andres bidrag.
5. Gratulerer, du er med! Nå kan du gjerne fortelle vennene dine om det og få de også til å delta!
—> Alt er grundigere forklart i konkurransens hovedpost, den finner du her

Premier:
Alle premier er donert av fantastiske Magnor glassverk! Du finner forhandleroversikt her.
1. plass: Åtte kuverter av Finn Schjølls frodige nye servise Finns hage!
2. plass: Vasen Boblen Winter Wonderland
3. plass: Vasen Liv, modell 214020
4. plass: Vasen Olive, valgfri farge
5. plass: Rose ring, valgfri farge

Premiene er fra Magnor glassverk

Finalistene plukkes av jury, denne består av:
Finn Schjøll, norges blomstermann over alle. Og meg, Anne Havåg Holter-Hovind.
Vi velger ut 30 finalister fra alle de påmeldte, og så er det dere lesere som stemmer frem vinnerene.


For å legge til bidraget ditt, trykk på blå knapp like ovenfor og følg beskrivelsen. Får du det ikke til? Legg inn lenken i kommentarfeltet så fikser jeg :)

Håper riktig mange blir med, sammen får vi bloggverdenen til å blomstre!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 Comments

 1. I dag var det ikke lett å velge blomst! Jeg hadde jo snøklokker også, men valgte likevel fjorårssommerens prestekrage. Ha en herlig dag i våren!

 2. annette bugge Helle

  Er det lov å spørre hvilken hvit blomst, i mengder, blomst du viser på bildet(er det Trillium, tro?(altså treblad?)?

  Hilsen Annette

  1. klart det er lov! Det er blodurt, fylt sådan:
   http://moseplassen.com/2011/05/fylt-blodurt/

 3. Jeg fikk ikke helt til å legge bloggposten min til konkurransen… Kan du gjøre det? Det er innlegget med de hvite krokusene som skal med :-)

  1. så er det fikset :)

 4. annette bugge helle

  Tusen takk! Å, den hadde jeg glemt, men sikkert heller ikke sett så ofte, da, etter osm den er sjelden, som du skriver:-) Syntes jo heller ikke den lognet treblad helt)

  Den kunne jo vært noe å foreslå for gutta hos Gardenliving:-) Fantastisk vakre!

  1. Tommy og Kenneth kjenner godt til de, og har nok hatt de inne tilsalgs også. Fylt Cannadablodurt er dog ganske dyre, dessverre.

 5. […] jeg tittet gjennom arkivet i går for å finne noen hvite blomster for omtalen av X-faktor (som i dag startet på hvit), så slo det meg at jeg jammen har fotografert mange fine hvite blomster i mai! Så, jeg samlet […]

 6. […] Hvad forstår man ved x-faktor, er det udelukkende skønhed i haven eller handler det også om at blomsten måske kan bruges i flere sammenhæge, det er nok en smagsag og heldigvis er vi ikke ens :-). Anne fra Moseplassen har sat den sjove konkurrence i gang, se mere på http://moseplassen.com/2015/03/hvit-blomst/ […]

 7. Da var det gjort. :)

 8. Heldigvis, for meg, er det hvite blomster som finnes der ute i hagen og ikke snø :-)) Mange flotte kandidater!

 9. Hei, Anne!
  en litt skjeiv tulipan påmeldt i kveld!
  Gleder meg til neste runde, da skal jeg prøve å få til et bedre utsnitt, ha ha!

 10. […] Moseplassens X-faktor, tredje del: hvit. […]

 11. Hei Anne :-)
  Nå er det lenge siden jeg har blogget, men takket være deg og X-faktorkonkurranse så er jeg på banen igjen. Bare så synd jeg ikke nådde den første rosa runden så yndlingspeonen min ikke fikk delta :-)
  Kristin.

 12. Hei Anne. Jeg har fått to tilbakemeldinger om at innlegget mitt ikke er tilgjengelig fra denne siden. Gjennom Google og hageblogger.no er det ingen problem. Vet du hva som kan ha skjedd? Hilsen Anne-Kristin (som vil at alle skal få se innlegget)

  1. Nå har jeg fikset. Du hadde lenket til bildet, ikke innlegget :)

 13. Endeleg! Eg rakk det ;-)

  God helg!!

 14. Heisann! Jeg trykket på bildet jeg la ut i den hvite konkurransen, og ble tatt med til feil bloggside. Min side heter Den lykkelige hagen, men kom i stedet til Lykkelig i hagen. Linken var rett da jeg la den inn. Er det noe du kan fikse, er du snill? Takk! Hilsen Denlykkeligehagen.blogspot.no

  1. uff! Beklager! Jeg skulle fikse en annen og så kløna jeg det til. Sorry, fikser nå

 15. […] og hjemmesideeiere i Norge, Sverige og Danmark. Uansett sjanger! Rosa runde, gul runde, og hvit runde er avsluttet. Rød og orange er åpen en par timer til, dette er blå audition og så […]

 16. […] du fått med deg Moseplassens herlige X-faktor-konkurranse? I disse dager er det ‘hvit audition‘. Jeg ønsker ikke å vinne selv, for jeg bidrar jo bare med “låneblomster”, […]

 17. […] og hjemmesideeiere i Norge, Sverige og Danmark. Uansett sjanger! Rosa runde, gul runde,  hvit  og  Rød og orange runde er avslutte, blå er åpen en par timer til, og så er vi nå i gang […]

 18. […] så anbefaler jeg på det sterkeste at du klikker deg over til:  Rosa audition, gul audition, hvit audition, rød og orange audition, blå audition og svart og grønn […]