Se fantastiske tv-sendinger fra Chelsea flower show!

bbc-chelsea-flower
Akkurat nå pågår Englands og kanskje verdens viktigeste hageevent: Chelsea flower show. BBC lager daglig program, og disse legges ut på deres nett-tv, og dermed kan vi her i Norge se de, om vi bruker et lite triks.

BBC har i utgangspunktet bestemt at kun de som oppholder seg i UK kan få se programmene, så vi må lure BBC til å tro at vi er i UK. Dette gjør du ved å bruke feks Unblock-us, en smart og billig betaltjeneste. Og det er helt lovlig å lure BBC! (kilde at det lovlig, nederst). Jeg har brukt Unblock-us i flere år og har ikke oppdaget noen ulemper ved det.

Så, først tusler du over til Unblock-us, fyll ut skjema der så får du 7 dagers gratis testperiode. Når testperioden er over så kan du om du ønsker abonere du for en måned om gangen, og det koster ca 40 kr måneden (5 dollar).

Såå, når det er gjort så kan du gå til BBC (ikke før, du kommer ikke inn). Da kan du se tv direkte på bbc, eller laste ned til deres strålende IPlayer. Og vips, masse bra hageinspirasjon! For det er jo mye mer enn bare Chelsea programmene…

Programmer som er tilgjengelig hos BBC akkurat nå:
RSH Chelsea flower show (2015)
Gardeners World (2015)
Beechgrove garden (2015)
The great British garden revival (2015)
The great Chelsea garden challenge (2015)
Glorious gardens from above (2014)
Monty Dons Italian gardens (2011)
The big allotment Challenge (2014)

PS: Husk, jeg lager hver uke en oversikt over hageprogram på tv, du finner denne ukens oversikt her! 

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. ja altså, du er jo ikke akkurat den eneste som ikke veit om det, det er nok en ufrivillig hemlighet enda jeg har misjonert for det i årevis. Og det er jo så genialt!!! Sånn en fryd å få mulighet til å se disse tvprogrammene 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her