Velkommen til Moseplassens nye hjem!

anne-moseplassen-1Hei 🙂
I dag kan jeg endelig vise dere noe jeg har planlagt i flere måneder: Mitt nye hjem!

Jeg har blitt en del av det nye bloggnettverket United Bloggers. Du vil primært merke dette på at bloggen nå har fått nytt utseende, og ny adresse (moseplassen.no er nå hoveddomenet). Men den store forskjellen blir nok for meg, for United Bloggers kommer til å hjelpe meg til å få mer ut av bloggen. Noe som forøvrig betyr både bedre innhold til dere, og bedre inntekt til meg.

Jeg er veldig stolt over hvor mange som nå følger med på hva jeg driver med her på blogg og ellers. I det siste har jeg stort sett hatt over 5000 unike brukere pr dag, og over dobbelt så mange sidevisninger! Når jeg startet bloggen så hadde jeg ingen tanker om at den skulle bli arbeidsplass, det var rett og slett bare en hyggelig del av en ellers sykdomsfokusert hverdag. Men gradvis har det faktisk blitt noe mer, det er jeg uendelig taknemlig for. Gjennom bloggingen har jeg fått en stemme, nye venner, erfaringer og kompetanse. Og inntekt. For ja her blir litt reklame, men alt merkes tydelig og gjøres med takt. Synes du det er kjipt med reklame så får du trøste deg at alternativet er at jeg slutter å blogge for å frigjøre tiden til lønnet skrivearbeide.

Jeg gleder meg til en ny sesong i hagen, og til en spennende fremtid som blogger 🙂 Håper du vil trives i mitt nye hus!

PS: Ja, det er ny kommentarløsning. Den er litt rar første gang, men så er den egentlig veldig kjekk når du er i gang, for du kan få svarene tilsendt pr epost! Du kan velge mellom å logge deg inn med feks Facebook, lage konto hos Disqus, eller rett og slett være gjest/anonym. Det siste får du opp alternativ for ved å klikke i innloggingsfeltet for Disqus, så er det en liten knapp med liten skrift nederst.

Oppdatert: På mystiske vis så skjedde det katastrofale ting i siste ledd av flyttingen som gjør at de fleste gamle innelegg manger bilder. Det er bare å beklage. Det sitter en fyr og jobber for å få fikset det, og jeg regner med at det er på plass innen en dag nå. Naturligvis skal alle gamle innlegg ha bildene sine!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

  1. Gratulerer med ny blogg! Bare fint hvis du kan tjene litt på dette. En lever ikke av luft og… heller. Gleder meg til masse ny inspirasjon fra deg!

  2. Gratulerer med nytt hjem Anne! Alltid kjekt å kunne fornye seg litt og du legger jo ned mye tid i bloggen din. Da skal den gi deg mest mulig tilbake:)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her