Sjukmelding…

hostfloks-1

Jeg har blitt skikkelig dårlig. Den kroniske sykdommen min har slått seg vrang, og nå er jeg på felgen. Sånn dårlig at det er tiltak å gå fem meter og umulig å holde tankene samlet. Er jeg heldig blir jeg bedre om en par dager, er jeg uheldig tar det noen uker.

Plutselig dukker jeg opp igjen med sprudlende blogginnlegg, sikkert litt sporadisk i starten. Og i mens (og uansett) så anbefaler jeg alle de andre hagebloggene på Hageblogger.no, eller du kan la deg inspirere av disse på facebook: Kristins Hage&Drivhus, og Hagegal, og Majobos venner.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

  1. På facebook finnes også sidene «Vi som elsker hage og blomster» og «Hagetullingen». Masse flotte bilder – alle som er medlemmer kan legge ut bilder – og mye nytting informasjon og tips. Mange spør om råd, navn på planter o.l., og mange svarer. Underholdende og lærerikt! Ønsker deg god bedring, Anne!

  2. Ønsker deg masse god bedring 🙂
    Me bare venter her i «Hagen» din så lenge,
    der er mye fint både å se på og å lese 🙂

    Lykke til <3
    Go`klem Vibbedille .)

  3. Alle gode ønsker om god bedring! Har akkurat fått hagetidend og lest om din begeistring for blomstererter, er så enig og nå venter jeg på at de snart springer ut her. Var litt sen å så og varmen har jo ikke tatt av iår, men de kommer.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her